• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim dışarı çıkınca ağlıyor ne yapsam susmuyor

dukare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
32
4
1
Bebeğim 3 aylık olacak haftaya tüm denemelerime rağmen dışarı çıkınca ağlıyor susmuyor, şarkı söylüyorum konuşuyorum sarılıyorum bana mısın demiyor sanki canı yanıyor, arabasında hızlı sürünce biraz susuyor bu defa da kaşları çatık sinirle uykuya dalıyor. Çok üzülüyorum. Ne zaman alışır? Başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Hiç böyle bebek görmedim ben. Üzerini giydirince anlıyor artık dışarı çıkacağımızı ağlıyor suratını buruşturuyor.

araba kucak farketmiyor balkona çıkmaktan bile hoşlanmıyor. Çok tutucu odasında çok mutlu mutfakta bile o kadar huzur dolu değil. En çok gülücük attığı yer yatağı diyebilirim.

Bebeğim 3 aylık olacak haftaya tüm denemelerime rağmen dışarı çıkınca ağlıyor susmuyor, şarkı söylüyorum konuşuyorum sarılıyorum bana mısın demiyor sanki canı yanıyor, arabasında hızlı sürünce biraz susuyor bu defa da kaşları çatık sinirle uykuya dalıyor. Çok üzülüyorum. Ne zaman alışır? Başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Hiç böyle bebek görmedim ben. Üzerini giydirince anlıyor artık dışarı çıkacağımızı ağlıyor suratını buruşturuyor.

ilk defa dışarı geç mi çıkardınız? rahat etmiyor olabilir mi? bir de bebebğin dikatini çekebileceği yerlere gidin. Gittiğiniz yerlerde onun dikkatini çekebileceği eyler gösterin mesela.

Benim oglumda öyleydi simdide bayiliyor. Her cocugun bi huyu var hergün 10-15dak cikartsaniz yavas yavas alisir. Havayada ihtiyaci var .

Arabasını sevmiyor olabilir yada korkabilir benim kızım korkmuştu oturur pozisyonda ve eline sevdiği oyuncağı vererek alıştırdım kucağında alıştırmalar yap ara ara balkon a çıkar

Back