- 19 Ocak 2022
- 97
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Saadet4444
-
Selam arkadaslar bebebigim bir haftadır mukuslunkaka yapıyor ve sayla artısı var eli de hep ağzında dış çıkarıyor olabilir mi henüz 4 buçuk aylik
Alt on dişte agizin iç kusmina doğru şişme var gibiAlt ön dişlerine bak beyazlama, dislerin belirginlesmesi, şişme fakan var mı
Gerçekten mi pekiResim atsana ben resmen uzmanlaştım baka baka hemen söylerim
Alt ön dişlerine bak beyazlama, dislerin belirginlesmesi, şişme fakan v
Patifen değil ama parol var padifen alayım miEllerini iyice yıka, paröağınla alt dişlere bak, çok şiş veya hafif bir sivrilik varsa patlatmıştır.
Benimkisi 3 aylıktı çıkardı. Belli olmaz. Dikkat et ateşlenmesi an meselesidir. Pedifen bulundur evinde. Corpol derdim ama o pek işe yaramıyor. Pedifen çok iyi.
Gerçekten mi peki
Durmuyo anca bu kadar cekebildim yeterli miResim atsana ben resmen uzmanlaştım baka baka hemen söylerim
Patlamak üzere dişiDurmuyo anca bu kadar cekebildim yeterli mi
Kaç gün sürer herhangi bi beyazlık yok ama sanki az biraz şişlik varPatlamak üzere dişi
2 güne patlar hatta patlamış bile olabilir bence görünüyor kocaman dişKaç gün sürer herhangi bi beyazlık yok ama sanki az biraz şişlik var
Al bence. Çünkü parol 39 ateşi anca 38'e düşürüyor ve kısa süreli. Ama pedifen bütün gece ateşinin çıkmasını önler. Birde ılık bir duş çok iyi gelir.Patifen değil ama parol var padifen alayım mi
Baktım sertlik sivrilik yoktuBence patlamış bileparmağınızla kontrol edin sertlik, sivrilik geliyor mu diye. Hatta metal bir kaşık veya bardakla dişlere vurup ses gelip gelmediğine de bakabilirsiniz. Tamamen çıkması zaman alıyor biraz.
Ates yok ama aşırı diş agrisi var kullanılır mı?çok eziyet çekiyor geceleri.pedifen var evde.Ellerini iyice yıka, paröağınla alt dişlere bak, çok şiş veya hafif bir sivrilik varsa patlatmıştır.
Benimkisi 3 aylıktı çıkardı. Belli olmaz. Dikkat et ateşlenmesi an meselesidir. Pedifen bulundur evinde. Corpol derdim ama o pek işe yaramıyor. Pedifen çok iyi.
Canım çay bardagini damağında gezdir ses gelir sana
Hayır, pedifen ateş için kullanılır.Ates yok ama aşırı diş agrisi var kullanılır mı?çok eziyet çekiyor geceleri.pedifen var evde.
Cikmis bile sayılır on güne gelir beyazlık maşallahTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?