• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim diş mi cikartiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Saadet4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
97
0
1
31
Selam arkadaslar bebebigim bir haftadır mukuslunkaka yapıyor ve sayla artısı var eli de hep ağzında dış çıkarıyor olabilir mi henüz 4 buçuk aylik

Alt ön dişlerine bak beyazlama, dislerin belirginlesmesi, şişme fakan var mı
Selam arkadaslar bebebigim bir haftadır mukuslunkaka yapıyor ve sayla artısı var eli de hep ağzında dış çıkarıyor olabilir mi henüz 4 buçuk aylik

Ellerini iyice yıka, paröağınla alt dişlere bak, çok şiş veya hafif bir sivrilik varsa patlatmıştır.
Benimkisi 3 aylıktı çıkardı. Belli olmaz. Dikkat et ateşlenmesi an meselesidir. Pedifen bulundur evinde. Corpol derdim ama o pek işe yaramıyor. Pedifen çok iyi.

Resim atsana ben resmen uzmanlaştım baka baka hemen söylerim 🤣🤦🏻‍♀️

Alt ön dişlerine bak beyazlama, dislerin belirginlesmesi, şişme fakan v

Ellerini iyice yıka, paröağınla alt dişlere bak, çok şiş veya hafif bir sivrilik varsa patlatmıştır.
Benimkisi 3 aylıktı çıkardı. Belli olmaz. Dikkat et ateşlenmesi an meselesidir. Pedifen bulundur evinde. Corpol derdim ama o pek işe yaramıyor. Pedifen çok iyi.
Patifen değil ama parol var padifen alayım mi

Gerçekten mi peki
IMG_20220126_165538.jpg

Bence patlamış bile 🤣 parmağınızla kontrol edin sertlik, sivrilik geliyor mu diye. Hatta metal bir kaşık veya bardakla dişlere vurup ses gelip gelmediğine de bakabilirsiniz. Tamamen çıkması zaman alıyor biraz.

Ates yok ama aşırı diş agrisi var kullanılır mı?çok eziyet çekiyor geceleri.pedifen var evde.

Back