Çocuk Hastalıkları Bebeğim diş çıkartıyor :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
406
36
Kocaeli
Merhaba kızlar başlıktada belirttiğim gibi kızım diş çıkartıyor ve çok acı çekiyor ( henüz 3buçuk aylık doktor çok erken olduğunu ama nadirende olsa bazı bebeklerin bu ayda diş çıkarttığını söyledi..ağrısı için fitil ve diş jeli verdi..yalnız bunların hiç bir faydası yok :85:özellikle geceleri saat 2lere kadar ağlıyor emziremiyorum bile gözleri kıpkırmızı içini çeke çeke ağlıyor yavrum.sonrada kendisi baygın düşüp uyuyor..üstüne birde kusma da eklendi emdiğini çıkartıyor hemen.sizlerde aynı sıkıntıyı yaşadıysanız bebeklerinize nasıl yardımcı oldunuz?akıl akıldan üstündür bana da bi kaç tavsiye verin bebeğim bu süreci daha az acıyla atlatsın..
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum

canım,doktor önerisiyle günde yarım ölçek calpol verebilirsin.tek kurtarıcımız diş çıkarken...

bu kadar krize girerek ağlatması normal değil sanki benim oğlumda 4,5 aylık çıkardı dişlerini calpol verdim ve jel sürdüm dişlerine ama dişten dolayı bu derece bi sıkıntı yaşamadık gazının ya da başka bişeyinin olmadığına emiinmisiniz bu kadar ağlayan hiç duymadım diş çıkartırken ki oğlum kolik bi bebekti ona rağmen böyle krize girmedi azılar bizi mahvetti ama yinede krize girer gibi ağlama olmadı kulaklarını falan muayene etti mi doktorunuz oğlum her diş çıkartışında kulak iltihabı olur ve uyuyamaz uyutmaya çalışınca inanılmaz ağlar yer değiştirip uyumayınca susar size tavsiyem bi kulaklarını muayene ettirmeniz çok geçmiş olsun inşallah bir şeyide yoktur bir an evvel çıkartır dişini sıkıntıları biter

canım,doktor önerisiyle günde yarım ölçek calpol verebilirsin.tek kurtarıcımız diş çıkarken...
sağol canım sorucam doktora calpolu..
bende farkındayım bu kadar ağlaması normal değil ama gazı olmadığına %100 eminim..emerken başlıyor ağlamaya memeyi ağzından çıkarıpta ağlıyor.bende daha küçük diye bu kadar acı çektiğini düşünüyorum..kulakları içinde geçen hafta doktora gittiğimizde muayene etti bi sıkıntı yok..ama en kısa zamanda tekrar götürücem.yorumun için sağol canım

oğlumunda birkaç kere öyle doktorumuz muayene ettikten 1 2 gün sonra başlardı ki her muayenede şikayeti olsun olmasın kulaklarını kontrol ederdi ama 1 günde başlayabiliyor işte bazen yinede inşallah değildir oğlumda gazlı döneminde daha ağzına sokarken memeyi ciyak ciyak ağlardı ama siz eminim olmadığına diyorsunuz calpol ü sorun bencede bizde çok faydası olmuştur bu arada kocaelindeymişsiniz doktorunuz kim acaba?

gaz sıkıntısında da aynısını yapıyordu ama gazını çıkartınca rahatlayıp tekrar emiyordu..dün gece özellikle gazdır diye kremiyle masaj bile bile yaptım ama ondan olmadığına eminim ellerini ağzına sokup ağlıyor pazartesi tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum inşallah dediğin gibi bi sıkıntı yoktur..
ben çayırovada oturuyorum gebzeye bağlı doktorumuzda boğaziçi hastanesinde can emeksiz.ama daha iyisini bulursam değiştirmeyi düşünüyorum

anladım gündüz pek sıkıntısı yok sanırım gerçi bu diş kulak falan gece beter oluyor zaten dişlik falanda ısırmasını sağlayabilirsiniz belki biraz rahatlatır ya da havuç falan alt ön dişler mi çıkıyor yoksa farklı mı bazen ondan da sıkıntı yapıyor çok zor bebeklerin derdini anlayamamak bir dillenseler anlatsalar bilsek

ah keşke anlayabilsek yavrum öyle bi ağlıyorki gözlerime baka baka elimden de hiç bişey gelmiyorki acısını dindiriyim ( heralde ön alt dişleri çıkıyor beyaz baloncuk yapmış patlasada biran önce çıksa incimiz..

Mrblar.Benimde 6 aylık oğlum diş çıkarıyor.Geçen gece sabah 6lara kadar susturamadık.Meğer dişleri yaracakmış.Çok aşırı ağladı canım benim.Sabah bi baktımki üç tane sivri sivri uç.Yani diş ağrısına bebekler dayanamıyo ve susmuyolar.Şimdi o ağlama kalmadı ama üst dişleride geliyomuş.Şimdiden başladım düşünmeye.ÇOk zor.Allah bizim ve bebeklerimizin yardımcısı olsun.Sağlıklı günler...

amin canım benim kıyamam oğluşuna yaa ( kızıma da çok üzülüyorum derdini anlatamıyor sürekli bi ağlama o boncuk gözleri kıpkırmızı oluyor sonra baygın düşüp uyuyor.daha 4 aylık ve alt damağında 2 diş yeri kabarmış..heralde hepsi çıkana kadar bebişlerede bizlerede rahat yok..inşallah diğerleri bu kadar acı vermez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…