Kızlar oglusum 6ayını gectı galıba dıs cıkarıcak yakında cunkı ıyıce salyalandı ve sureklı agzına bıseyler sokup kasıyor yavrum.Memeden erken kesıldı 4aylıktı bıraktı sutum guzel olmasına ragmen.Paramagını emdıgı ıcın yalancı emzıge alıstırmıstım hem benı emmedıgı ıcın emzık emsın ıstıyorum cunkı emme ıcgudusu vardır bebeklerde ondan dolayı.Kullandıgım emzık markası Nuby dogal dokunus anne gogsu uclu heryerı sılıkon emzık sevdı onu bebegım ama kucuk sehırde oturuyorum bı daha bulamadım o emzıkten 2numaya gecmemız lazım.Bende ona bıraz benzıyo dıye avent emzıgı almıstım Ama bebegım bu ara emzıgı reddedıyor agzına verıyorum cıgnıyor ve atıyor anlamadım neden oyle yapıyor
uykuya gectıgındede parmagını emıyor ben cıkarınca emzıgı verıyorum o marka emzık bulamadım(nuby) artık uretılmıyormus ınternette bıle yok gecen gun nuk kaucuk emzık ve chıcco aldım ama emmedı.
Uykusunda verıyorum aventı sonunda buldum nuby 2num ınternetten ama daha elıme ulasmadı.acaba emzıgı cıgnemesı dıslerının kasınmasından dolayı olabılırmı?ya tekrar nasıl alıstırabılırım bebegımı emzıge

uykuya gectıgındede parmagını emıyor ben cıkarınca emzıgı verıyorum o marka emzık bulamadım(nuby) artık uretılmıyormus ınternette bıle yok gecen gun nuk kaucuk emzık ve chıcco aldım ama emmedı.
Uykusunda verıyorum aventı sonunda buldum nuby 2num ınternetten ama daha elıme ulasmadı.acaba emzıgı cıgnemesı dıslerının kasınmasından dolayı olabılırmı?ya tekrar nasıl alıstırabılırım bebegımı emzıge