Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sevgili anneler bebegim 4.ayını bu ayın 19 bitirecek ve 5şe girecek bebegim diş cıkarma aşamasında ve cok huysuz ben elimden geldigince kaşımaya calışıyorum sizden öneriler alabilirmiyim ne yapmam gerek onu rahatlatmak için..
Diş iz yerleri belli elimden geldigince yardım etmeye calışıyorum CALGEL DİYE BİR DİŞ JELİ BAR ONU ALDIM DAHA YENİ BAKALIM İŞE YARAYACAK MI başka bir çözüm varsa yardım alabilirim sevgili annelee
Diş iz yerleri belli elimden geldigince yardım etmeye calışıyorum CALGEL DİYE BİR DİŞ JELİ BAR ONU ALDIM DAHA YENİ BAKALIM İŞE YARAYACAK MI başka bir çözüm varsa yardım alabilirim sevgili annelee
Yardımcı olur musun bebeğim 4 buçuk aylık ve eli sürekli ağzında salya artısı var ve kakası mukuslu diş çıkarma olabilir mi bebegin tam olarak kaçıncı ayında duş cikardi