bebegim dis cikariyor yardim!!

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
kizlar bebegim 9 ayini bitirdi daha hic cikmamisti disi dun alttaki patladi yandaki de cikmak uzere... zaten uyumayan bi bebek iyice huysuz oldu hep agliyo bide hasta oldu burnu akiyo feci oksuruyo mahvetti beni.. cok uzuluyorum resmen aci aci agliyo...

sulu dislik aldim ama onu hic almiyor bugun heralde agrisi tavan yapti hep agladi ne yapacagimi sasirdim jel aldim surdum agri kesici icirdim..

elimle masaj yapayim diyorum hic ellettirmiyo suan 1saatt oldu salluyorum hala uyumadi bugun de toplasaniz 1saat uyumadi

ne yapabilirim rahatlatmak icin varmi onerisi olan kizlar???

sadece yaninda olacagin zamanlar buzdolabindan cikarip yikayip eline verdigin tazesogan (yapraklarini al ama) yada soguk havuc isine yarayabilir,havucun tadi tatlimsi oldugu icin hosunada gidebilir.soguk verdigin seyler acisini hafifletir.soguk yogurtta verebilirsin minik kasikliklarla.ben dolapta buldugum verilebilcek herseyi verdim eline.salatalik havuc tazesogan soguk elma.ama sakin yanindan ayrilma elinde birsey varken.koparirsa bogazina kacabilir.

Canım çok hassas olmuş tam çıkma dönemi demekki kıyamam ben ona :43: çok huzursuz oluyorlar bu dönemlerde
sulu dişliklerden alsana dolapta soğutuk eline ver oraya koysun anca rahatlar yoksa sert bulduğu şeyleri sokarsa ağzına canı daha cok yanar çok hassas olmuştur şimdi:( geçmiş olsun

Canım çok hassas olmuş tam çıkma dönemi demekki kıyamam ben ona :43: çok huzursuz oluyorlar bu dönemlerde
sulu dişliklerden alsana dolapta soğutuk eline ver oraya koysun anca rahatlar yoksa sert bulduğu şeyleri sokarsa ağzına canı daha cok yanar çok hassas olmuştur şimdi:( geçmiş olsun

tesekkur ederim cnm dislik aldim onu hic istemiyor ya bugun salatalik.falan verdim eline ama onu da pek almiyo.. dis cikartma donemi ne zormus:(

Back