• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim derinden öksürüyor ve burnu tıkalı hırıltılı..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
arkadaşlar 3 aylık bebeğim, bir de 5 yaşında kızım var.kızım hastalandı.ve hastalığını kardeşine bulaştırıd malesef önce büyükte burun akıntısı ve öksürük vardı.o iiyileşti bu sefer de küçük kızım kötü oldu.derinden öksürüyr.burnu tıkalı ve hırıltılı.özellikle emerken hırılıtılı sesler çıkarıyr..emmesi dün kötüydü bugün iyi çok şükür... dr ilaç vermiyrz dedi.damla verdi burun için..
bir de havluyu ıslatın kaloriferin üstüne koyun ded.nem için sanırım.
küçücük daha içim acıyor
var mı aynı durumu yaşayanlar?
neler yaptıız arkadaşlar çok üzgünüm

Gecmis olsun umarım bebisler iylesmistir bende de aynısı oldu bir çözüm bulabildin mı sen bizde de ablamız hastalığı 8 aylik kızıma bulaştırdı ilaca başlayınca düzelmişti ama ilacımız dün bitti bu seferde hiriltili öksürük burun akıntısı ve tekanikligi bas gösterdi sen ne yaptın bir çözüm bulabildin mı

10 günde 3. kez doktora gittik. ilk seferde soğuk algınlığı diye şurup verip yolladıkları bebeğim olmuş bronşit! çok iyi takip edin, kafanıza takılırsa da alın bebeğinizi, en kötü ihtimal bir ASM'ye gidin. ortalıkta kötü bir salgın dolanıyor. bir eve girdi mi herkesin hatrını sormadan çıkmıyor evden. herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Allah bebeklerimiz korusun.

Çok geçmiş olsun,daha çok küçük ilaç kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Bitki çayı içirmenizi öneririm.nane,ıhlamur olabilir

Bide evinize buhar makinası alın mutlaka.

Göğüsüne çok az vick sürmenizde sakınca olacağını düşünmüyorum.veya burda okumuştum ayakların altına vick sürüp çorap giyip öyle durmak.

Gecmis olsun umarım bebisler iylesmistir bende de aynısı oldu bir çözüm bulabildin mı sen bizde de ablamız hastalığı 8 aylik kızıma bulaştırdı ilaca başlayınca düzelmişti ama ilacımız dün bitti bu seferde hiriltili öksürük burun akıntısı ve tekanikligi bas gösterdi sen ne yaptın bir çözüm bulabildin mı
çok sağol canım ,
dr küçük diye fazla ilaç vermedi.sadece çay kaşığı ile ventolin verdi.günde 2 kez verdik ama bi faydası yok gibiydi.sonra kalorifer suluğu alıp odasındaki kalorifere koydum havayı nemlendirmesi için...burun hırıltısı kendiliğinden geçti.öksürük de azaldı ama seyrek de olsa var.bi ara kötüleşti dr a götürdüm.dr buhar ve iğne verdi.1 saat buharı alıncaya kadar çok ağladı yavrum..
10 günde 3. kez doktora gittik. ilk seferde soğuk algınlığı diye şurup verip yolladıkları bebeğim olmuş bronşit! çok iyi takip edin, kafanıza takılırsa da alın bebeğinizi, en kötü ihtimal bir ASM'ye gidin. ortalıkta kötü bir salgın dolanıyor. bir eve girdi mi herkesin hatrını sormadan çıkmıyor evden. herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Allah bebeklerimiz korusun.
evet canım bizde de aynısı var.işimdi kendiliğinden geçer gibi oldu da büyük kızım okuldan yine mikropoları getirmese iyidir...
Çok geçmiş olsun,daha çok küçük ilaç kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Bitki çayı içirmenizi öneririm.nane,ıhlamur olabilir

Bide evinize buhar makinası alın mutlaka.

Göğüsüne çok az vick sürmenizde sakınca olacağını düşünmüyorum.veya burda okumuştum ayakların altına vick sürüp çorap giyip öyle durmak.

çok teşekkür ederim canım.bi dahakine onları da denerim..

sana da teşekkür ederiğm arkadaşım..

Back