"bebeğim"den gelen mektup

kötü oldum yüce rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın,dilerim en kısa zamanda hayırlısyla bebeğinize kavuşursunuz

Rabbim inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşturur seni..

bide o bile bile soranlar yokmu..

senin canın acırken, o sorudan haz olan yokmu...Yüce Rabbim bildiği gibi yapsın öyle insanları..

kötü oldum yüce rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın,dilerim en kısa zamanda hayırlısyla bebeğinize kavuşursunuz

Rabbim inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşturur seni..

bide o bile bile soranlar yokmu..

senin canın acırken, o sorudan haz olan yokmu...Yüce Rabbim bildiği gibi yapsın öyle insanları..
sağolun inş en kısa zamanda rabbim bizede tattırır o duyguyu

Gelmemen Korkusu Taa Içimdeyken Bekle Diyorsun Geleceğim Bir Gün. Beden Beklemesine Bekliyor Ama Yürek Kan Ağlıyor Sensiz Geçen Hergün

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Allahım en kısa zamanda tüm bebek isteyen geleceğin anne adaylarına bebeklerimizi nasip etsin inşallah...
üzülme canım benim dediğin gibi herşeyin bi zamanı vardır...

Melekim nasptın sen yaaaa gözlerim doldu walla.. çok kötü oldum

ben karnımdaki bebegimle hergün konuşuyorum cennet 3 melek yolladım onlarlada secdelerimle konuşuyorum üzülme canım senin için bedenimdeki varlıga söylüyümde sana dua etsin inan çok zor 7 sene bebegim olmadı acısı nedir bilirim herkez aciz gözle bakar üzülen gözle acıyaraktan bakar biliyorsun bebekleirm öldü kızım ölünce ablma memlekete gittim aglam krizleri tuttu ablamda beni ablam kızdı yeter paşa aglama karsımdan defol git seni böyle görünce içim parçalanıyor elimden birşey gelmiyor parayla olucak şey olsa alalım amam allahtan elimizden birşey gelmiyor ne yapalım dedi ben agladıkça o agladı 3 bebegim öldü ablam hep derdi senin nuömaranı her telefonda görünce strese giiryorum derdi birgün dedim abla eger eşimin sesini duyarsan bilki ömüürm cennet gitti dogum ettim eşim ablamı aramış telefonu ablam açmış
eşim telegonda arıyor
ablam telefonu açıyor
ve se geliyor paşa konussana
eşim yutkunuyor aglamaklı bir ses
abla
ablamda ablamı paşa nerde
eşim abla ömüürmüzde cennet gitti
ablam sakın deme kapa telefonu
eşim abla kaderimizmiş
kardeşlerini tercih etti
biz elimizden geleni inan yaptık
ablam paşa nasıl
eşim nasıl olsun sakinleştirici vurdular fena
ablam kurban oluurm yapam enişte
sonra ablam beni aradı
paşam nasılsın
abla iyi olmay açalışıcam paşam sakın aglama olurmu yok ne aglıcam allahtan geldi allah gitti
aferim böyle metanetli olucaksın paşam allahım emanetiydi bizim degil iyisin degilmi paşam
ben abla ölüyorum nefes alamıyorum allahım bu nasıl acı canım yanıyor tarifsiz elimden birşey gelmiyor gelmedide ablam üüzlme paş aallah gene veriir ablşa veriride ömürümün yerini nasıl tuar simsiyah saçları vardı bedeni gazlı bezle örtülmüş kefen olmuştu yavruma kzımı çok istedim doktor bey ne olur ver kucagım akokusunu içime çekiyim bagruma basıyım yavrumu bir kere anneligi tadıyım ben şimdi kime ömür dicem doktor söylesene eşim her seferinde önce beni öperdi sonra karnımı açar o kocaman karnımı öperdi kızım ömürüm anneyi üzme baba işe giidcek sana para kazanmaya derdi kızım öldü eşim gene işe gidicek tek kelime beni öpünce ömüürmüde öperdin o artık yok içim yanıyor alev alev kor kor allahım cennete 3 bebegim var 3 bebegimde 5 aylık benden ayrıldı içim yanıyor tarifi yok bu acının yara desen degil kesik desen degil kalp acısı desen degil anne yüregim acıyor ben evlatlarım için ölmezmiydim her seferinde dua ettim allahım canımın yarıısnı evlatlarıma ver ama olmadı cenneti benden çok istemişler birşey duydum ne kadarı dogru bilemiyorum bebegi ölenler 7 kat semadaymış orda ibrahim peygamber ve sara hanım eşim çocukalar bakarmış bizlerin suretinde huriler veirilermiş anna olarak giderlermiş yanlarına çocukalrımızın üüzlmesin diye sen benim annem degilsin onun gibi kokmuyorsun derlermiş ben annemi istiyorum onu emmek istemiyorum derlermiş ne kadarı dogru bilemiyorum şimdi cennet 3 melek yolladımya onlarla emri vaki olunca işşallah buluşunca hepsini bagrıma basıcam 3 bebegimin yerini kimse tutmaz bebegim olsada unutamam onlar benim ilk göz agrım paralla satın alınsa alıcazda herşey allahtan şimdi 4 hamileyim inan kalırmı buda gidermi allah biliyor gene sözün bittigi yerdeyim inan

Bir ses bir nefes istiyorum yanımda olsun ,koynumda olsun
öper ,koklar severim seni annem hasret kalmasın sana yüreğim
çok bekletme beni,olmazmı meleğim....

mrhabalar yazdıklarınızı okurken gözyslarımı tutamadım bır zamanlar aynı şeylrı bende yasadım hiç sebep yokken bebegım olmuyordu tedavıler gordum olmadı cevrenın iğnelı sözlerınden dışarıya cıkamaz oldum aılemın ısrarı uzerı zorlada olsa tekrardan tedavıye basladım 6 ay tedavının sonunda hiç beklemedıgım anda hamıle oldugumu ögrendım herşey o kadar guzeldı kı bebegım ıyı ben rahat bı hamılelık gecırıyodum sankı o uzuntulerımı hiç yasamamış gıbıydım ta kı 27+5 gunluk olana kadr bebegım erken gelme cabasına gırdı dogumu durduramadılar ve bebegım 1kg gözlerını dunyaya actı ama ben daha dokunamadan benden alıp kuveze göturduler 55 gun bebegımı 5 er dk anca görebılyodum hergun kaybetme duygusuyla yasadım her telefonda içım gıdıyordu cok şükür kı allahım gecte olsa anneliği nasıp ettı ama melegımı bana bagışladı inş. sızın melegınızde gelecek buna ınanın

BEBEĞİM OLMUYOR DYE EVLİLİĞİM BTTİ BENİM.. KENDİ AİLEM BİLE BENİ SUCLU GÖRMÜŞTÜ O GÜNLERE DÖNDÜM BİAN TEKRAR.. SONRA ÖYLE BİRİ CIKTI Kİ KARŞIMA ÖLÜRÜM ARTIK YASAYAMAM DEDĞİM ANDA ELİMİ TUTTU ASIL AŞKIN NE OLDUĞUNU GÖSTERDİ BİRGÜN BİLE ELİMİ BIRAKMAKTAN VAZGEÇMEDİ ŞİMDİ Mİ EVLİYİM VE EVİLİĞİMZDEN BİR AY SONRA GEBELİĞİMİ ÖĞRENDİK BENM YAŞAMA SEBEBM EŞİM MUCİZEMZDE BEBĞİMZ OLDU İNŞALLAH..SABR HERŞEYE NE GÜZEL DE YETİYORMUS DEDM BİR KEZ DAHA

Bende cennete gönderdim oğlumu.. Sanki onun sözleri gibi geldi melekim..
Bu acıyı o kadar iyi biliyorum ki.. Yokluğun acısını..
Rabbim sabredenlerden olmayı nasip etsin..
Çok zor, derdimiz büyük ama RABBİMİZ ondan da büyük!

beni ağlatdın ah bacım bende 9 mayısda ıkı ayllık bebegım kaybetım hala acısı yüregimde hala unutamadım ,suanda çalışmalara devam bebegımız olması ıcın gece gunduz allahıma dualar edıyorum tüm ısteyen annelere kucagımızı boş bırakmasın rabbım cok duygulasım bu konuda cok hassasım zor günler gecırdım bunlarda gececek kavuscaz bızde bebeklerımıze allahım ıns ısteyen herkese sag salım bebekler nasip etsın cok ağladım ben ya bunu okurken hıckıra hıckıra offfff

Merak ettim aradan 3yıl geçmiş bakıyomusun acaba bu siteye ewladın oldu mı yazından çok etkilendim çok duygulandım.. Rabbim nasip etti mi

Merak ettim aradan 3yıl geçmiş bakıyomusun acaba bu siteye ewladın oldu mı yazından çok etkilendim çok duygulandım.. Rabbim nasip etti mi
uzun zaman oldu girmeyeli siteye şimdi tesedüf giriyim dedim alıntınızı gördüm yok maalesef olmadı 10. yılımıza girdik hala büyük bir sabırla bekliyorum bebeğimin geleceği günü
bilmiyorum daha nekadar beklerim

Doktora göründünüz mü.. Yengem 14yıl çocuğu olmadı özel hastaneye gitti araştırdı yumurtalığı ölü dediler.. Umudu tükendi yıkıldı işte o zaman ölüyü canlandırdı rabbim ewladı oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…