evet canım çok zor özelliklede insanlara laf anlatmak usanmadan her gördüklerinde soruyorlar oyüzden kimseyi görmek istemiyorum artıkyaşamayan anlamaz anlamıyorlarda canım eşimde problem yok bende de rahim darlığı filan var bazı doktorlarda yok diyor kafam çok karışık bakalım artık rabbim neyler neylerse güzel eyler...
amin inş...eminim çook güzel bir duyguudur ama işte kimileri için ulaşılması imkansız bir duyguÇok duygulandım gözlerim doldu okurken. Nasıl bir hasrettir bu. İnşallah tez zamanda nasip olur. Bir bebek beklemek öyle güzel bir şey ki isteyen tüm kadınların yaşamasını isterim ben de
Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallahÇok duygulandım Sabrın sonu selamettir hiç merak etmeyin
amin inş...değim yerindeyse böğüre böğüre ağladımRabbim en kısa zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. bende rahatsızlığımdan dolayı erteliyorum ameliyat olma ihtimali üzerine izin yok şuan okuyunca canım acıdı çok ne bilim işte öle...
amiiiiiiiin inş.....allah razı olsun ................En yakın zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun canım inşallah
amin sağolun inş.. sabrediyoruz herzaman ama kimi zaman sabırda tükeniyo...çook zor gerçekten
amiin sağolun sizden ve tüm dua edenlerden allah razı olsun..........Canım Rabbim tez zamanda bebisi kucağına almani nasip etsin. Sen bizim insanlarımızın saçmasapan yorum ve sorularına tıka
kulaklarını ve sadece dua et. Ben senin için ve isteyen herkes için dua edeceğim bu aksam... Rabbim kimseye sanada evlat hasreti yaşatmasın ve hiç kimseye evlat acısı göstermesin (Âmin)
Cok duygulandim yazınızı okuyunca ben bir sene bekledim o bir senede bile saçmasapan sorulara yorumlara maruz kaldım o yüzden tahmin edebiliyorum sıkıntınızı.sonra melekyavrumun yorumunu okudum daha beter canım acıdı 9 ay karnında taşıdıktan bekledikten sonra kucağına alamadan kaybetmiş yavrusunu daha da üzüldüm.ve sonra ogluma baktım ve yavrularını buyuttukten, onlarla bir bütün olduktan sonra kaybedenleri düşündüm ve cok daha fazla acıdı kalbim yani kötünün kötüsü var.Rabbim inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi isteyen tüm kadınlara hayirli evlatlar nasip eder ve butun anaların evlatlarını da korur .Allah (c.c) ogluma benim toprağımı atmasını nasip etsin inşallah hiç bir zaman acısını yasamam.
Amin.
MelEĞİmmm yok mu güzel haberler................
çok güzel duygu yüklü..Allah en kısa zamanda kavustursun seni bebeğine..
Cok duygulandim yazınızı okuyunca ben bir sene bekledim o bir senede bile saçmasapan sorulara yorumlara maruz kaldım o yüzden tahmin edebiliyorum sıkıntınızı.sonra melekyavrumun yorumunu okudum daha beter canım acıdı 9 ay karnında taşıdıktan bekledikten sonra kucağına alamadan kaybetmiş yavrusunu daha da üzüldüm.ve sonra ogluma baktım ve yavrularını buyuttukten, onlarla bir bütün olduktan sonra kaybedenleri düşündüm ve cok daha fazla acıdı kalbim yani kötünün kötüsü var.Rabbim inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi isteyen tüm kadınlara hayirli evlatlar nasip eder ve butun anaların evlatlarını da korur .Allah (c.c) ogluma benim toprağımı atmasını nasip etsin inşallah hiç bir zaman acısını yasamam.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?