"bebeğim"den gelen mektup

evet canım çok zor özelliklede insanlara laf anlatmak usanmadan her gördüklerinde soruyorlar oyüzden kimseyi görmek istemiyorum artık:(yaşamayan anlamaz anlamıyorlarda:(canım eşimde problem yok bende de rahim darlığı filan var bazı doktorlarda yok diyor kafam çok karışık bakalım artık rabbim neyler neylerse güzel eyler...

ZAteN İNSan tüm bunları yaşadığı için çok üzülüyordur......Bir de çevredekilerin patavatsız soruları eminim çok yıkıcı ve yıpratıcı oluyordur......
Çok zor bir durum ama inşllh bu günlerde geçer........:emir_bebek::49:

Çok duygulandım gözlerim doldu okurken. Nasıl bir hasrettir bu. İnşallah tez zamanda nasip olur. Bir bebek beklemek öyle güzel bir şey ki isteyen tüm kadınların yaşamasını isterim ben de

değim yerindeyse böğüre böğüre ağladım :( Rabbim en kısa zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. bende rahatsızlığımdan dolayı erteliyorum ameliyat olma ihtimali üzerine izin yok şuan okuyunca canım acıdı çok ne bilim işte öle...

Çok duygulandım gözlerim doldu okurken. Nasıl bir hasrettir bu. İnşallah tez zamanda nasip olur. Bir bebek beklemek öyle güzel bir şey ki isteyen tüm kadınların yaşamasını isterim ben de
amin inş...eminim çook güzel bir duyguudur ama işte kimileri için ulaşılması imkansız bir duygu:43:
:43:
Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah:16:Çok duygulandım:16:Sabrın sonu selamettir hiç merak etmeyin:31:

amin sağolun inş.. sabrediyoruz herzaman ama kimi zaman sabırda tükeniyo...çook zor gerçekten:14::14::14:

Canım Rabbim tez zamanda bebisi kucağına almani nasip etsin. Sen bizim insanlarımızın saçmasapan yorum ve sorularına tıka
kulaklarını ve sadece dua et. Ben senin için ve isteyen herkes için dua edeceğim bu aksam... Rabbim kimseye sanada evlat hasreti yaşatmasın ve hiç kimseye evlat acısı göstermesin (Âmin)

değim yerindeyse böğüre böğüre ağladım :( Rabbim en kısa zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. bende rahatsızlığımdan dolayı erteliyorum ameliyat olma ihtimali üzerine izin yok şuan okuyunca canım acıdı çok ne bilim işte öle...
amin inş...
...ne ameliyatı olacaksınız geçmiş olsun
yanlış anlamadıysam bebek sahibi olmayı erteliyosunuz ama bence hiç ertelemeyin sonra çook geç kalabilirsiniz:14:

Canım Rabbim tez zamanda bebisi kucağına almani nasip etsin. Sen bizim insanlarımızın saçmasapan yorum ve sorularına tıka
kulaklarını ve sadece dua et. Ben senin için ve isteyen herkes için dua edeceğim bu aksam... Rabbim kimseye sanada evlat hasreti yaşatmasın ve hiç kimseye evlat acısı göstermesin (Âmin)
amiin sağolun sizden ve tüm dua edenlerden allah razı olsun..........

Cok duygulandim yazınızı okuyunca ben bir sene bekledim o bir senede bile saçmasapan sorulara yorumlara maruz kaldım o yüzden tahmin edebiliyorum sıkıntınızı.sonra melekyavrumun yorumunu okudum daha beter canım acıdı 9 ay karnında taşıdıktan bekledikten sonra kucağına alamadan kaybetmiş yavrusunu daha da üzüldüm.ve sonra ogluma baktım ve yavrularını buyuttukten, onlarla bir bütün olduktan sonra kaybedenleri düşündüm ve cok daha fazla acıdı kalbim yani kötünün kötüsü var.Rabbim inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi isteyen tüm kadınlara hayirli evlatlar nasip eder ve butun anaların evlatlarını da korur .Allah (c.c) ogluma benim toprağımı atmasını nasip etsin inşallah hiç bir zaman acısını yasamam.
Amin.

Cok duygulandim yazınızı okuyunca ben bir sene bekledim o bir senede bile saçmasapan sorulara yorumlara maruz kaldım o yüzden tahmin edebiliyorum sıkıntınızı.sonra melekyavrumun yorumunu okudum daha beter canım acıdı 9 ay karnında taşıdıktan bekledikten sonra kucağına alamadan kaybetmiş yavrusunu daha da üzüldüm.ve sonra ogluma baktım ve yavrularını buyuttukten, onlarla bir bütün olduktan sonra kaybedenleri düşündüm ve cok daha fazla acıdı kalbim yani kötünün kötüsü var.Rabbim inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi isteyen tüm kadınlara hayirli evlatlar nasip eder ve butun anaların evlatlarını da korur .Allah (c.c) ogluma benim toprağımı atmasını nasip etsin inşallah hiç bir zaman acısını yasamam.
Amin.

amin inş..her isteyene versin rabbim....evet haklısınız beterinde beteri var aslında....
9 ay taşıyıp sonra kaybetmek çook daha acı allah kimseye yaşatmasın .......:43::43:

Amin.

bU konuda bilinçsiz , aşşağılayıcı , alaycı sorular soranlara diyecek sözüm yok..
:50: .....Yaşamayan bilemez tabi , ama

insan karşı tarafın ne çektiğini anlayıp canını acıtacak şeyler sormamalı....
:19::19::19:..

Herkez istediği zaman yapar çocuk , ya da olmuyordur bir sebebi vardır....

..Yarayı kanatmaktan zevk almak çok

acizce.........Allah böyle kişilere akıl fikir versin.......

Sizinde bebeğinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşllh....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back