"bebeğim"den gelen mektup

canım ağlattın beni Allahım hepimize inşallah daha fazla bekletmeden tattırsın cennet kokusunu

offf ne yaptın kuzum sen ya iş yerınde salya sümük aglattın benı beklıcez beklıcezkı onlar geldıgınde daha da bır askla sevelım onları. tabııkı her evlat kıymetlıdır ama bızımkı dahda degerlı olucak

bunu cok begendım alabılırmıyım ıznınle canım

inş canım inş bigün gelir o büyük gün.....

canımmmmmmm cok güzel yazmışın benımde şeninde hakeeden herkezın meleklerı geleek ınanıorum bennnn dua edelım bol bol bugun kandıl dualarımızda bırbırlerımızı unutmayalımmm gel bebegım gellll

sağol canım inş....bi gün bizde yaşarız bu duyguyu....

hEPİNİZin bebekleri sağlıcakla gelir inşlh.....Kandil gecesi güzel dualarınız kabul olsun canım...

canım benide ağlattın bu konuda yalnız değilsin emin ol aynı şekilde bende muzdaribim 3 yıldır benimde meleğim gelmiyor rabbim banada sanada bütün isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah...

canım benide ağlattın bu konuda yalnız değilsin emin ol aynı şekilde bende muzdaribim 3 yıldır benimde meleğim gelmiyor rabbim banada sanada bütün isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah...

amin canım inş...çooook zor deme beklemek...sizin sorun neydi

amin canım inş...çooook zor deme beklemek...sizin sorun neydi

evet canım çok zor özelliklede insanlara laf anlatmak usanmadan her gördüklerinde soruyorlar oyüzden kimseyi görmek istemiyorum artıkyaşamayan anlamaz anlamıyorlardacanım eşimde problem yok bende de rahim darlığı filan var bazı doktorlarda yok diyor kafam çok karışık bakalım artık rabbim neyler neylerse güzel eyler...

inş daha fazla beklemeyiz canım hepimiz allahım tez vakitte güldürsün artık yüzlerimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…