Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ağlattın beniAllahım hepimize inşallah daha fazla bekletmeden tattırsın cennet kokusunu
![]()
![]()
![]()
Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes benisoruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"
![]()
bunu cok begendım alabılırmıyım ıznınle canım
offf ne yaptın kuzum sen ya iş yerınde salya sümük aglattın benıbeklıcez beklıcezkı onlar geldıgınde daha da bır askla sevelım onları. tabııkı her evlat kıymetlıdır ama bızımkı dahda degerlı olucak
canımmmmmmm cok güzel yazmışın benımde şeninde hakeeden herkezın meleklerı geleek ınanıorum bennnn dua edelım bol bol bugun kandıl dualarımızda bırbırlerımızı unutmayalımmmgel bebegım gellll
![]()
canımmmmmmm cok güzel yazmışın benımde şeninde hakeeden herkezın meleklerı geleek ınanıorum bennnn dua edelım bol bol bugun kandıl dualarımızda bırbırlerımızı unutmayalımmmgel bebegım gellll
![]()
hEPİNİZin bebekleri sağlıcakla gelir inşlh.....Kandil gecesi güzel dualarınız kabul olsun canım...![]()
canım benide ağlattınbu konuda yalnız değilsin emin ol aynı şekilde bende muzdaribim 3 yıldır benimde meleğim gelmiyor rabbim banada sanada bütün isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah...
![]()
amin canım inş...çooook zor deme beklemek...sizin sorun neydi
inş daha fazla beklemeyiz canım hepimiz allahım tez vakitte güldürsün artık yüzlerimizi....evet canım çok zor özelliklede insanlara laf anlatmak usanmadan her gördüklerinde soruyorlar oyüzden kimseyi görmek istemiyorum artıkyaşamayan anlamaz anlamıyorlarda
canım eşimde problem yok bende de rahim darlığı filan var bazı doktorlarda yok diyor kafam çok karışık bakalım artık rabbim neyler neylerse güzel eyler...
amin canım inş. kabul olur dualarımız.....
seninde bebeğini allahım korusun herşeyden.....![]()
Teşekkür ederim canım......Siz de çok geçmeden burda paylaşırsınız inşlhh güzel haberleri.....![]()
![]()
![]()
![]()
.