"bebeğim"den gelen mektup

Biliyormusun seninle ayni duygudayim.dis gebelik gecirdim sebepsiz infestiliteyim.

içimden gelenleri herşeyi anlatamıyorum eşime anlatırsam üzelecek biliyorum
bende sizinle duygularımı paylaşmak istedim

Allah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah... isteyen bekleyen herkese nasip etsin tüm içtenliğimle söylüyorum bunu yazdığın mektubu okurken ağladım 2 yıl önce ikiz kızlarımı kaybettim bende erken dünyaya geldiler malesef yaşamadılar onlar gözümün önüne geldi içim yandı

çook teşekkür ederim inş en kısa zamanda nasip olur bana ve tüm bekleyenlere.....................
sizide kaybettiğniz melekleriniz cennette bekliyodur inş...................
allah sabır versinnnnn........................

bebek isteyen ve uzun süredir bekleyen biri olarak okadar iyi anlıyorumki seni ağladım okurken ne güzelde yazmışsın güzel kardeşim yüreğine sağlık...gelecek bigün bebeklerimiz burda gülüş cümbüş bol kahkahalı doğum hikayelerinide paylaşıcaz RABBİM'in izniyle emin ol....

canıııııııııım çok üzüldüm yazdıklarına seninle ve tüm kader arkadaşlarımla aynı duyguları taşıyoruz.......................
derdi veren allahım en kısa zamanda dermanınıda versin inş........................
bende senin gibiyim bir burdaki arkadaşalra anlatbiliyorum herşeyi başkasına desen seni anlamaz çünkü çekmemiş bilemez duygularmızı......................
bide dalga geçer gibi her defa sormaları yok mu inan öyle derin bir yara alıyorum ki ozaman................................
offfffffffffffffffff.............................
anlatılacak çoooooooook şeyler var ama ne diyeyim dua etmekten başka çaremiz yok işte
kaderimizde varsa eğer bir gün kavuşuruz bebeklerimize ve inş da vardır...............bu dünyada kavuşalım bu dünyada tatalım evlat sevgisini...........................
canım bi arkadaşımın da vücudu bebekleri istemiyo atıyodu ve o tüp bebekte lenfosit aşısı oldu ve şu an hamile çok şükür sende bi araştırsan
inş daha fazla beklemeyiz hepimiz kavuşuruz en kısa zaman da
allahım güldürsün yüzlerimizi............................................

Son düzenleme:
inşallah allah size de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder.böyle durumlarda çok duygulanıyorum,daha önce 3 aylık bebeğim karnımda öldü ve bir düşük yaşadım sizi bir nebze de olsa anlıyorum hayal kırıklığı çok zor.allah kimseye evlat acısı vermesin.

inşş.. canım bir gün burda acı duygularımız yerine bebeğimize kavuştuğumuz ve çoooooook mutlu olduğumuz anılarımızı paylaşırızzzzzzz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

amin sağolun allah tüm isteyenleri sevindirsin

seni o kadar ıyı anlıyorum kı aynı seylerı yasıyorum bende bıze sadece sabır lazım canımız cok yanıcak acıyacak içimiz ama sabredicez

Ah canım benim can arkadaşım Rabbim en yakın zamanda cennet kokulu yavruna kavuştursun seni inşallah AMİN Yüreğimi dağladın içim sızladı okudukça

seni o kadar ıyı anlıyorum kı aynı seylerı yasıyorum bende bıze sadece sabır lazım canımız cok yanıcak acıyacak içimiz ama sabredicez

evet canım çoğu zamanlar canımız çok yanıyo kimileri bilerek yakıyo canımızı ama allahım önce sabır sonra hepimize birer bebek versin...................amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

seninde iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ...evet daha öncede bir arkd.tavsiye etti lenfosit aşısını ,bakalım dr.ma tedaviye başlarken soracacağım bu yöntemi inşallah denenirse bir fayda sağlar ...

inş canım son tedavin olur bu da kavuşursun bebişine
Güzel ALLAHIM tüm bebek dileyen kardeslerime nasip etsin....
amiiiiiiiiiiin allah razı olsun hepimize nasip etsin rabbim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…