"bebeğim"den gelen mektup

sizi üzmek istemem ama bebeğinizi kaybetmenizin sebebini dedi mi doktorlar

kakasını yemiş ve kordon dolanmıs dediler
otopsi yapılsın istediler
onu da bizimkiler istememiş
bende istemedim acıkcası bari evladımın bedeni sağlam olsun dedim
çok sacma ama

kakasını yemiş ve kordon dolanmıs dediler
otopsi yapılsın istediler
onu da bizimkiler istememiş
bende istemedim acıkcası bari evladımın bedeni sağlam olsun dedim
çok sacma ama

çook üzüldüm ama elden gelen bişey yok rabbim sizden çok sevmiş almış yanına
inş yine olur
çook duyorum kordon dolanmasını etraftan
inş sizi cennette bekleyecektir
şimdi tedavi görüyomusunuz tüp bebek falan

yok canım diğerleri normal yolla olmustu ama bakalım bu sefer nasıl olacak
hayırlısı geç olsun da güç olmasın

NE kaDAR zor bir durum yaa..... O kadar çok duyuyorumki son anda bebeğini kaybeden..Nasıl teselli verilir böyle bir durumda bilemiyorum inan..Ama benim en yakın arkadaşımında aynı şey başına gelmişti ama sonra yine aldı bebeğini kucağına ve şimdi kocaman oldu....Rabbim böyle uygun görmüş demekki..Cennetin kapısında bekleyecek o seni canım....

çok anlam dolu bir mektup.. inş kabul olur duaların ve bu mektubu meleğin de okur..

beklemek ne kadar acı en çok ben bilirim sen birsin değilmi?yaşayan bilir ... için sızlar bir yıl daha bitti bak 11 yılda bitiyor bebeğim; her an her vakit beklemek ....duygularını çok güzel ifade etmişsin benim duygularım dedim bunları ben de yaşıyorum... rabbim kimseye bu yükü vermesin, gözyaşlarımı tutamıyorum sağnak oldular... inşallah beklenilen yar bir an önce gelir rabbim anneliği bize tüm yavrucak bekleyenlere bir an evvel gönderir inşallah

amiiiiin inş....
insanın her yeni yıla anne olacam umuduyla başlaması ve her yıl bittiğnde dönüpde baktığında hiç bişeyin değişmemesi.........
mutluluğuna mutluluk katacak bir evlada sahip olamaması çooook acı............
inş sizde bizde daha fazla beklemeyiz............
bu yıl bizde kuzucuklarımıza kavuşuruz...................
sizin acınız bizden daha büyük tabi
tüp bebek falan denemediniz mi?...................

Son düzenleme:

Çok zor bir durum gerçekten benim başıma gelmedi ama ablam 7 yıldan beri istiyor ama olmuyor işte.... Abla
lcım ne acılar çekti şu 7 yılda senin bir de 11 yıl olmuş..Allah sabır versin...Dua edicem sizin için de inşllh daha fazla beklemeden gelir bebişleriniz.....

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok üzüldüm inş bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize. Bebişi olmayanlara tavsiyem: "Her Anneye Lazım" isimli kitap. Sadece bebeği olmayanlara değil tüm annelere tavsiyem. Mutlaka okuyun

Arkadaşlar çok üzüldüm inş bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize. Bebişi olmayanlara tavsiyem: "Her Anneye Lazım" isimli kitap. Sadece bebeği olmayanlara değil tüm annelere tavsiyem. Mutlaka okuyun

teşekkür ederim canım inş kavuşuruz bi gün
sende sağlıcakla kavuş bebeğine
inş okuyacam bu kitabı

evet canım başımdan bir çok tedaviler geçti geçti bitti ama bende bitiyorum tüp bebek deneyimimiz çok oldu problem vücudum bebeği kabul etmiyor tek sorun bu...evliliğimi bile çocuk üzerine kuruyorum yeni yeni aklım başıma geliyor artık sen böyle yaşamalısın zorlamakla olmuyor kendimide eşimide perişan ediyorum evet evlatsızda yaşanır yaşıyoruz sadece dünyada anne olmayan ben değilim benim gibi çok kardeşim var ama yüreğine kabullendirmekkk ...zor olanı bu... hele hatırlatılması en çok içimi acıtan tühhh ya olur inşallah diyen acınası durumda hissediyorum kendimi bir çığlık atıp sanane diyesim geliyor ama olmuyor söz etmeyin olmazmı yani ...inanın içimi bir allaha birde burda benimle aynı duyguları yaşayan arkşlrla paylaşıyorum allahtan ümit kesilmezmiş ömür yettiğince tedaviye devam edeceğim yaza inş. düşünüyoruz yola devam ...

inşallah canım ablanda bir an evvel kavuşur bebişine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…