"bebeğim"den gelen mektup

:43::43:

Rabbim kimseye evlat hasreti ve evlat acısıyla sınamasın,çok zor...

"ZAMANI VAR HER ŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"

Canı gönülden diliyorum ki
Rabbim tüm evlat hasreti çekenleri tez zamanda yavrusuyla kavuştursun inşallah amin:93:

canim benim yaa cok üzüldüm simdi allah sabrinizi versin rabbim insallah en kisa zamanda sana bir evlat verir üzülme neolur

ayyy çok üzüldüm inanın
olsun o sizi cennetin kapısında bekler inş:emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım
bak bir de böylesi var gene de şükret
2düşük yasadım,hadi oldu dedik 3.gebeliğimde 9 ayı gördüm
suyum geldi,apar topar hastaneye gittik
hastanede süslü bebek odası hazırlandı,evde bebeğimin kıyafetlerini bebek arabasını özenle hazırladım yerleştirdim
eşime yolda tüh ana kucağını unuttuk dedim
eşim boşver dedi,kucağımında tasırsın kızımızı dedi,senin kucağın gerçek anakucağı dedi
giderken hastane cantamızı yüklendik cıktık yola
içinde kırmızı kurdeleler,bebegimin birbirinden güzel hastane cıkısı kıyafetleri, öpüp koyduğum bebek bezi,emziği,daha neler neler
tam doğuma gireceğim sırada meleğim ayrıldı benden
inan canım bir de böyle dertler var
4.5 sene oldu bebeğim yok

insallah tez zamanda hepimizin yüzü güler
bu hasretimiz mutlu sona erer

mektubu gelmiş, kendisi de tez zamanda gelir inşallah...
benim de 6 sene sonra geldi kızım, darısı başınıza, allah hayırlı, sağlıklı bir bebek nasip etsin size ve sizin gibi evlat hasreti çekenlere...

sağol canım
bak bir de böylesi var gene de şükret
2düşük yasadım,hadi oldu dedik 3.gebeliğimde 9 ayı gördüm
suyum geldi,apar topar hastaneye gittik
hastanede süslü bebek odası hazırlandı,evde bebeğimin kıyafetlerini bebek arabasını özenle hazırladım yerleştirdim
eşime yolda tüh ana kucağını unuttuk dedim
eşim boşver dedi,kucağımında tasırsın kızımızı dedi,senin kucağın gerçek anakucağı dedi
giderken hastane cantamızı yüklendik cıktık yola
içinde kırmızı kurdeleler,bebegimin birbirinden güzel hastane cıkısı kıyafetleri, öpüp koyduğum bebek bezi,emziği,daha neler neler
tam doğuma gireceğim sırada meleğim ayrıldı benden
inan canım bir de böyle dertler var
4.5 sene oldu bebeğim yok

insallah tez zamanda hepimizin yüzü güler
bu hasretimiz mutlu sona erer

çooook üzüldüm sizin için beterin beteri varmış tabi o daha köyü bişey sen o kadar hayaller kur hazırlık yap göbeğin dolu git kucağın boş çık allah sabır versin inş yine olur bebeğiniz
sizin ki negatif görmekten çoook daha zormuş gerçekten rabbim sabır versin size ve bizide sizde daha fazla bekletmesin :emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:meleğiniz öbür dünyada şefaat etsin size
çooooooooooook üzüldüm :43::43::43::43::43::43:

çooook üzüldüm sizin için beterin beteri varmış tabi o daha köyü bişey sen o kadar hayaller kur hazırlık yap göbeğin dolu git kucağın boş çık allah sabır versin inş yine olur bebeğiniz
sizin ki negatif görmekten çoook daha zormuş gerçekten rabbim sabır versin size ve bizide sizde daha fazla bekletmesin :emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:meleğiniz öbür dünyada şefaat etsin size
çooooooooooook üzüldüm :43::43::43::43::43::43:

amin canım
insallah tez zamanda hepimiz için hersey cok daha güzel olucak
benim bile hala umudum var:49::49:

burnumun direği sızladı diye bir laf vardır ya aynı öyle oldu okurken burnumun direği sızladı:5:rabbim allahım en yakın zamanda meleğini sağlıklı sıhatli göndersin sana bütün isteyenlere

Geç olsun güç olmasın değil mi? :)
Allahım inşallah nasip eder, umudunuzu kaybetmeyin olumsuz düşünmeyin.

O kadar samimi ve duygu doluki yazdıkların göz yaşları içinde okudum sadece ve okudukça o masum bebekleri sokağa atıp ölüme terkeden , anne baba yüreği taşımayan o insanlardan nefret ettim inanın...:47: :14: :14: Allahım anneliği babalığı bu kadar çok isteyen her kulunu ve de seni en kısa zamanda sevindirsin canım .....:49::nazar::emir_bebek:

Canım bu konunu dun aksam telefonumdan okudum
ve agladım
sonra gıttım bebegım nefes alıyormu dıye kontrol ettım
cok uzun degıl ama cok yogun ve sureklı ugrasarak tedavı olarak 3 senenın cocugunda 3.tüp bebek denemesinde ogluma hamıle kaldım ve dunayay geldı

hersey olduda 3 yasına bıle gırecekte ben yasadıgıklarımı bır turlu unutamıyorum
boyle bı konu okusam , bırınden dınlesem gozumden yas dınmıyor gecede cok gec uyudum yazdıkların kafama kazındı resmen..
Allah sanada nasıp eder ınsallah
o kasvet havası dagılıyor demıs bır arkadas dogrudur, ama unutmuyorsun..

O kadar samimi ve duygu doluki yazdıkların göz yaşları içinde okudum sadece ve okudukça o masum bebekleri sokağa atıp ölüme terkeden , anne baba yüreği taşımayan o insanlardan nefret ettim inanın...:47: :14: :14: Allahım anneliği babalığı bu kadar çok isteyen her kulunu ve de seni en kısa zamanda sevindirsin canım .....:49::nazar::emir_bebek:

içimden gelenleri herşeyi anlatamıyorum eşime anlatırsam üzelecek biliyorum
bende sizinle duygularımı paylaşmak istedim:43::43::43::43:

Canım bu konunu dun aksam telefonumdan okudum
ve agladım
sonra gıttım bebegım nefes alıyormu dıye kontrol ettım
cok uzun degıl ama cok yogun ve sureklı ugrasarak tedavı olarak 3 senenın cocugunda 3.tüp bebek denemesinde ogluma hamıle kaldım ve dunayay geldı

hersey olduda 3 yasına bıle gırecekte ben yasadıgıklarımı bır turlu unutamıyorum
boyle bı konu okusam , bırınden dınlesem gozumden yas dınmıyor gecede cok gec uyudum yazdıkların kafama kazındı resmen..
Allah sanada nasıp eder ınsallah
o kasvet havası dagılıyor demıs bır arkadas dogrudur, ama unutmuyorsun..

insan başına gelmeden bilmiyo bazı şeyleri siz yaşamışsınız anlarsınız beni ve benim gibileri
inş bende sizin kadar şanslı olurum ve daha fazla beklemem MELEĞİMİ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back