Bebek Beslenmesi bebeğim demir ilaçlarını kullanamıyor çok kansız lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar doğum sonrası benimde kan değerlerim çok düşük çıkıyordu kendimi çok kötü hissediyordum sonra üzüm çekirdeğinin öğütülmüşü satılıyor hergün bir tatlı kaşığı çekirdeği meyve suyuyla birlikte tükettim beş gün sonra kan değerim 9 dan 11 e yükseldi ki ablamın gebelik sürecinde kan değerleri çok düşüktü sürekli kullandı ve iyi geldi, şu sıralar portakal mandalina bolken bebişlerinize sıkıp birlikte içirebilirsiniz ki bir çogunuz biliyorsunuzdur zaten c vitamini demir emilimini artırıyor sağlıklı günler hepinize

oğlum 16 aylık demir ilacı alıyoruz ama üzüm cekirdeği bu ayda verilebilir mi acaba.

bende oğluma demir ilacını bir kere verdim tadına baktım sonra iğrenç bi dahada vermedim 6aylık oğlum pekmezi günlük ne kadar veriyorsun????

demir ilaçlarını süt ürünleriyle beraber vermemek gerekiyor yani bebeği beslemeden en az 1 saat önce açken vermeniz gerekiyor. eğer ilacı çıkarmaya meyilliyle ilacı ağzına verir vermez ardından yalancı emziğini verin ağzına aç olduğundan emziği de emer ilacı da yutar ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…