bebegime ferro sanol damlayı kullandığımda çok kusuyo ferro sanol şurup ferrum damla ve santafer adlı demir destekli ilaçları kullandım ve hepsinde aynı sonuç kusuyor bebeğimin kanı çok düşük şimdi bi vitamin ilacı verdi doktor içinde demirde varmış ama eczacı ''bu ilacın vitamin ilacı olduğunu gerekli demiri vermiyceğini kan değerlerini çok düzeltmez'' dedi.bebeğimin yüzü solgun.birde kayınvalidemler kanının düşük olmasının sebebinin benim oğluma bakamamam olduğunu yüzüme vuruyor ama ben çok dikkat ediyorum bebeğimle ilgili herşeye.çok zor durumdayım bana yardım edin lütfen kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ilaç veya etkili bi yiyecek varsa lütfen söyleyin.yardımlarınızı bekliyorum
bebegime ferro sanol damlayı kullandığımda çok kusuyo ferro sanol şurup ferrum damla ve santafer adlı demir destekli ilaçları kullandım ve hepsinde aynı sonuç kusuyor bebeğimin kanı çok düşük şimdi bi vitamin ilacı verdi doktor içinde demirde varmış ama eczacı ''bu ilacın vitamin ilacı olduğunu gerekli demiri vermiyceğini kan değerlerini çok düzeltmez'' dedi.bebeğimin yüzü solgun.birde kayınvalidemler kanının düşük olmasının sebebinin benim oğluma bakamamam olduğunu yüzüme vuruyor ama ben çok dikkat ediyorum bebeğimle ilgili herşeye.çok zor durumdayım bana yardım edin lütfen kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ilaç veya etkili bi yiyecek varsa lütfen söyleyin.yardımlarınızı bekliyorum
bebegime ferro sanol damlayı kullandığımda çok kusuyo ferro sanol şurup ferrum damla ve santafer adlı demir desekli ilaçları kullandım ve hepsinde aynı sonuç kusuyor bebeğimin kanı çok düşük şimdi bi vitamin ilacı verdi doktor içinde demirde varmış ama eczacı ''bu ilacın vitamin ilacı olduğunu gerekli demiri vermiyceğini kan değerlerini çok düzeltmez'' dedi.bebeğimin yüzü solgun.birde kayınvalidemler kanının düşük olmasının sebebinin benim oğluma bakamamam olduğunu yüzüme vuruyor ama ben çok dikkat ediyorum bebeğimle ilgili herşeye.çok zor durumdayım bana yardım edin lütfen kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ilaç veya etkili bi yiyecek varsa lütfen söyleyin.yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?