Bebeğim değişik nefes alıyor?

senersler

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
141
29
30
Merhaba kızlar benim 2 aylık oğlum var . Emzirme bittikten sonra hıhhh hıhh diye sesler cıkarıyor sanki emzirirken hava yutuyor o havayla tıkanıyor gibi bunu sürekli yapıyor acaba çok kücük diye mi böyle . Nefes almasa morarır diye düşünüyorum sanki bilinçli yapıyor anlamayamıyorum . Yani benzetmesi zor bı durum ama hani boğazınzda bı perde var hıhhh hıhh yaparak onu acıyo gibi

Emzirdikten sonra gazını çıkarıyor musunuz?

Genizinde süt kalıyordur. Horlama gibi bir ses mi? Ben horluyor demiştim, hemşireler hayır süt kalmış demişlerdi.

Genizinde süt kalıyordur. Horlama gibi bir ses mi? Ben horluyor demiştim, hemşireler hayır süt kalmış demişlerdi.
Yani nasıl tarif edeyim böyle bir perde varmış oda nefes alamıyomus gibi ama sonra normale dönüyor horlama gibide olabilir evet zaten onu rahatsız ettiğini düsünmüyorum çünkü heyecanlanınca ben onunla konuşunca da çıkıyor bazen o ses acaba bebekler agızdna nefes almayı bilmiyorya ondan mı öyle oluyor

Genzinde süt kalmasınıda ilk defa duydum sonra nasıl geçiyormuş peki
Sorunuzu merak ettim ve biraz araştırayım dedimYeni doğan bebeklerin nefes sırasında ses çıkarma nedeniyetişkinlerle aynıdır. Hava kanalını bir mukus parçası veya kurumuş süttıkamaktadır. Eğer sese katlanamıyorsanız bebekler için yapılan burun emmeçleriile tıkayan şeyi çıkarabilirsiniz.

sütünüz tazikli geliyor olabilir o da heyecanlı emdiği için yoruluyor veya genzine kaçmasını engelliyor da olabilir. benim kızımda yapıyor bazen nefesini toparlayamiyor. o an eğer morarma, tıkanma vs anamoli bir durum yoksa korkma varsa hemen doktora git. benim kızımda iki aylık olacak bir hafta sonra, sağlıkla büyütün

Yok öyle morarma yada başka bir belirti benim oğlumda 1 Nisan doğumlu çok güzel bir duygu annelik ama panik atak olmamak elde değil gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…