• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim daha 6 aylık ama çok sinirli lütfen yardıımm

beytiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
189
5
46
Bursa
oğlum 6 cı ayını yeni doldurdu ve bikaç gündür dşkkatimi çekiyor aniden sinirlenip ellerini yumruk yapıp sıkarak bağırıyor.kucağımdan hiç inmek istemiyor oyuncaklardan hemen bıkıyor . süreli yanında oturmamı istiyor 5 dk bile kendi kendine kalmıyor.aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazılarınızı bekliyorum. lütfeenn:60:

Diş çıkarıyor olabilir. Sinirden değil acısı oldugu için tahammülsüz davranıyordur.

Ayrıca 6- 7 aylar arası ayrılık korkusu baslıyor bebeklerde. Benim oglum da 6-11 ay arası yanında arkamı dönsem ağlardı. Ama yine de siz diş durumu olup olmadıgını degerlendirin derim. Tam diş zamanı 6 ay çünkü

benim bebeğim de de aynı durum var ama benim ki daha 4 aylık
ve sürekli bağırıo aynen biri başında oturup ona laf attığı sürece sorun yok
bende şaşırıyorum ne yapacağımı :52:

benim bebeğim de de aynı durum var ama benim ki daha 4 aylık
ve sürekli bağırıo aynen biri başında oturup ona laf attığı sürece sorun yok
bende şaşırıyorum ne yapacağımı :52:

ya insan çok zor durumda kalıyo seni bekleyen işler var ve bebeğin yanından adım attırmıyo:60:off çok zor oluyo bazen çok bunalıyorum

benimkide 8 aylık bu aralar çok sinirli kalın kalın sesiyle bağırıp kensini kasp ellerini sıkarak kıpkırmızı oluyooo:14:

benim kızımda 6. ayında aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.yanından ayrılamıyırum bazen tuvalete bile gidemiyorum::4:ana kucağına yatırıp mutfakta yanıma alıyorum bazen içinden yere inmeye çalışıyo kayıyo sürekli şaşırdım cidden..:27:

arkadaşlar küçük hanım doğduğunda sert bakışlarından nasıl korkuturdu milleti ama sakin bir bebekti taki 5.aya kadar son iki haftadır aynen anlatılanlar gibi ellerini sıkarak ağlıyor ve sinirleniyor farketiimde diş çıkarıyor sanırım allah yardımcımız olsun çok şekerlerr ama bir o kadar da asii lerr küçük meleklerim :2: benimm...

yerim ben onların sinirini.öyle bile çok tatlılar.hatırladım da o günleri benim ikizlerden biri de 6 aylıkken her gün akşamüzeri bi saat kadar ağlardı ne yaparsan yap susmazdı.ve ben onları çok uzun süre kucakta taşıdım eşim kardeşim ve ben.yemek yaparken kanguruyla sırtıma asardım.bi dönem klozette kucağıma oturtuyordum.çok zor geliyordu gerçekten şimdi yine hamileyim bakalım bunda nasıl davranacam.tabi iki de evde var şimdi.dingonun ahırı:1:sabredin geçer her dönem başka zorlukları oluyor bebeklerin.bol bol kucaklayın napalım tek elinizle çoook pilav yapacaksınız toz alacaksınız.anne olmak gerçekten sabır kızlar:71::71::71:

Diş çıkarıyor olabilir. Sinirden değil acısı oldugu için tahammülsüz davranıyordur.

Ayrıca 6- 7 aylar arası ayrılık korkusu baslıyor bebeklerde. Benim oglum da 6-11 ay arası yanında arkamı dönsem ağlardı. Ama yine de siz diş durumu olup olmadıgını degerlendirin derim. Tam diş zamanı 6 ay çünkü

Benim kizim da 8,5 aylik. Yerimden kipirdasam aglamaya basliyor. Odadan cikmam mumkun degil. Bebek arabasinda kiyameti kopariyor. Yerde oynamaya calisiyorum kucagima tirmaniyor. Altini degistirirken agliyor elimi itiyor. Herkes onun aglamasindan bahsediyor. Bebegi sakin, uslu olan insanlara o kadar ozeniyorum ki.. Psikolojim bozuldu resmen.

Benim kizim da 8,5 aylik. Yerimden kipirdasam aglamaya basliyor. Odadan cikmam mumkun degil. Bebek arabasinda kiyameti kopariyor. Yerde oynamaya calisiyorum kucagima tirmaniyor. Altini degistirirken agliyor elimi itiyor. Herkes onun aglamasindan bahsediyor. Bebegi sakin, uslu olan insanlara o kadar ozeniyorum ki.. Psikolojim bozuldu resmen.

her insanın kişiliği farklı olduğu gibi bebeklerinde huyları farklı oluyo böyle düşünmek gerekiyo ama inanın bende uslu sakin uyumlu bebek gördüğümde özenmiyo değilim.bu konuyu açtığımda oğlum 6 aylıktı şimdi 1 yaşında ve hala aynı :50: ve inanaılmaz bir yemek yeme problemimiz var çok iştahsız.çok özeniyorum herşeyden keyif alan bebekleri gördükçe.bizim herşeyimiz olay malesef:50:

peeehhh
benim minik canavarım doğdugundan beri yanından ayrılsak basıyo yaygarayı
iyi sizinkiler 6 ay gün yüzü göstermiş :12:

Merhaba. Aradan çok uzun zaman geçmiş ama bebeğimle birebir aynı şeyleri yaşamışsınız. Delirmeme ramak kaldı. Ne kadar süre sonra geçti bağırmaları.. QUOTE="beytiye, post: 16334352, member: 243642"]
oğlum 6 cı ayını yeni doldurdu ve bikaç gündür dşkkatimi çekiyor aniden sinirlenip ellerini yumruk yapıp sıkarak bağırıyor.kucağımdan hiç inmek istemiyor oyuncaklardan hemen bıkıyor . süreli yanında oturmamı istiyor 5 dk bile kendi kendine kalmıyor.aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazılarınızı bekliyorum. lütfeenn:60:
[/QUOTE]
a

Benim oğlum doğduğundan beri kendini sıkarak ağlıyor. Kimyon çayı yatıştırır derler. Deneyin bence.

Back