Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim cokmu uyuyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

biyologeda

Annesininnnnn balbademi
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
669
43
123
42
Arkadaslar benim kızım aralıksız 6-7 saat uyuyor su anda 2.5 aylık .bir arkadasım kansızsa bebek bu kadar uyur diyor korkmaya basladım daha kontrolümüzede var aklıma takıldı normalmi sizce?kafamçokkarıştı

Benımkı de oyleydı sarılık kontrolu yaptırmanı öneririm, hastaneden çıktıktan 1 ay sonra değerlerimiz yükselmişti.
Sağlıklı gunler dılerım

benim de bebeğim uyuyor.sarılığı yok.normaldir yani.gece böyle , ama gündüz en fazla 2-3 saat sonra uynaıyor bir 10 dakika yarım saat sonra gene uyur.gece uykusundan emerken bile uyanmaz.gözleri kapalı emer.

ne zaman doğum yaptın.aynıyız sanırım

24 aralıkta dogum yaptım bizim gece uykumuz yok 6 da yatıyor gün içinde uyuyor acaba sarılıkmı zaten 36 haftada dogdu küvezde sarılık olmustu ama gecti dedi dr kurt düstü şimdi içime ufffffff

sarılık artabilir, bizde vardı düşüktü artık yok.benim 17 aralıktı doğumum.bazı bebekler gündüz uyur bazısı gece.gece benimki de ona bakarsan 8-10 saat uyuyor ama sarılığı yok.bence kötüye yorma.geçtiyse sorun yoktur

canım 2 ile 4 ay arası bebekler günlük 14 ila 17 saat uyurlar,gündüz ve gece uyku sürelerini topla eğer 17 saatten fazla ise doktora danış ama bu süre 14 - 17 saat arasındaysa bir sorun yoktur.zaten gece uykusu yok demişsin,o dönem kızım geceleri aralıksız 8 - 9 saat uyuyordu,muhtemelen bebeğin gece uykusunu gündüz uykularına yayıyordur.

sanırım öyle yapıyor gece 1 saat falan ancak uyuyor oturuyoruz karsılıklı :) gündüzde uyuyor biraz rahatlattınız sagolun gece uykusunu öyle özledimki insallah geceleri bilir en kısa sürede

canım çokk normal benmki 12 saat hiç uyanmadan uyuordu bende bu çoçuk niye uyuru diye dertlenir durdıumm 4 aydan sonraaa heps bitdi şimddiii saat başı kalkıyor sakın sende dert etmee uyuor diyee ben doktora bile götürdümmm de doktor gülüd bazı beeklerr çook sever uykuyu diyee bırak uyusun büyüme hormonları uykuda salglanıyormuuşş.yani çok az bir zaman sonra onların epsi rüya olcak ben şimdi o günleri aryorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…