Bebek Beslenmesi bebeğim çokkk kaka yapıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
Arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var günde en az 5 kere kaka yapıyor bazen 7-8 bile oluyor.ve kakasını yaparken çok ağlıyor.Hala gazını rahat çıkaramıyor.saatli emzirme olayına geçsem acaba düzelirmi?Ben her istediğinde emziriyeum bazen saat başı.Oğlumla aynı ayda doğan bebişlerin günde 1 veya 2 kez kaka yaptığını duydum.Emziriyorum uyutuyorum 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor ve kaka yapıyor.Benimle aynı durumda olan arkadaş var mı acaba?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim oğlum 40 günlük. 15. günden beri gaz ilacı kullanıyoruz, nurse harveys, ondan beri benimki de çok sık kaka yapar oldu. Ama okkalı olarak 1 ya da 2 kez yapıyor. Diğerleri gaz çıkarırken popodan gelenler olsa gerek. Her bezini açtığımdda mutlaka az ya da çok kakası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…