Bebegim cok zor uyuyor uyanikken de hep agliyor

akikal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
73
3
96
Konya
Mrb arkadaslar benim 2 buçuk aylık bir kızım var sürekli agliyor ayağımdan indirince hemen uyanıp ağlamaya basliyo meme emerken de agliyo onu bırakıp odadan dışarı bile çıkamıyorum doktor sağlıklı kilo alımı da iyi dedi Gazi varmis ama ilaç verdi acaba bu durum kac ay daha devam eder ilk bebegim olduğu icin hic bisey bilmiyorum ve cok uzuluyorum

Ah canım benim ya valla kzımda aynıydı.Oturup ağlıyordum çok zor geçiyor, benimde ilk bebeğim.Şimdi 7 aylık oldu 4.ayına kadar sürekli ağlıyordu ondan sonra düzeldi.Zamanla düzene giriyorlar allah yardımcın olsun canım seninkide küçük daha düzelir inşallah.

İns duzelicegi günleri hayal ediyorum sürekli annem sen de aynen boyle hep ağlardin sana çekmiş dıyo uslanir dıyo ama inanamıyorum iste öpemedim bile doya doya bebesimi susturmaya çalışmaktan (

canım benim oğlumda öyleydi tuvalete bile gidemezdim bazen...ama bazı çocuk doğuştan ağlayan bi bebek oluyo...öylede gidiyor bi süre zamanla geçicek sabret tam kötü aylardasın...atlatıcaksın üzülme canım...bi iki aya kadar geçicek görrsün...

bende sizinle aynı durumdayım napıcağımı bilemedim kaçkere doktora gittik acaba hastamı acaba bişeyimi var neden ağlıyor diye ama sonuç 3-4 ayda geçer deyip gönderdiler.gaz sancısı varmış ondan ağlıyormuş. bazen kadere razı olmak gerekiyor galiba başka çaresi yok çünkü insan bebeğini sevemiyor bile ,bazen o ağladığında benimde ağladığım oluyor korkuyorum sinirlerim bozulcak diye .ama dayanılmaz bir hal alıyor hep kucağımda ayağımda ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum yemeyince sütümde çok az geliyor bu sefer dahada sinirlenip ağlıyor sürekli gece gündüz ,uyanıkken hep ağlıyor açtır diye mama verdik oda fayda etmedi gecem gündüzüme karıştı bazen sabaha kadar uyumuyor off çok bunaldım şimdi bile hızlı hızlı yazıyorum çünkü uyuması 5 dakka hemen kalkıyor ne diyim Allah yardım etsin bizlere .

herkese selam benim3 aylik kizim var cok zaman emerken agliyor nasil agliyorsa sesi gidiyor oksuruyor sonra duzeliyor kusturuyorum rahatliyor doktora goturuyorum hic bir seyi yok diyor lutfen bilen varsa bana yardim etsin. tesekkurler.

Arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2bucuk aylık bebeğim var 40ini çıkardığında beri hep ağlıyor ve sürekli kafasını geriye doğru atıp kendini geriyor çok zor uyuyo ve uyanık kaldığı her an agliyo ne yapacağımı şaşırdım önceleri gaz probleminden dolayıdır diyordum artık gazınida rahat çıkarabiliyor ama bebeğim halen agliyo doktor kontrollerinin iyi bi sorun yok benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız geçti mi ne zaman geçti benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum

Merhaba.Benim bebegiminde gaz sorunu vardi goturmedim dr, prof kalmamisti.Buna kolik diyorlar 2 ve 3.5 ay arasi en kotu zamani oluyor sonrasinda mucizevi sekilde azaliyor.Goturdugum prof reflu var demisti bebeklerin mide kaslari.cok gevsek oluyor.Mama verdikten hemen sonra yatirmayin biraz on bes dakika kadar dik tutun muhakkak. Agzina gelen asitte onu rahatsiz ediyor olabilir ama gececek

A akikal hipp marka yenidoğandan itibaren verilebilen rezene çayını deneyebilirsin cnm bebeğin gazını hafifletir. Sende mutlaka her yapılan yemeğe bir çay kaşığı kimyon kat yemekteki gazı alıyor böylelikle sütünden bebeğe gazda geçmez. Yaz bile olsa küçük bebekler üşüyor ayaklarını mutlaka sıcak tut. Bnm oğlum şuan 1 yaşında hala çorap giydiririm gündüzleri sadece yatarken veya güneşe çıkıcaksak çoraplarını çıkarıyorum. Bana bunlar fayda etmişti oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…