- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
-
İnsallah arkadaslar herkes sizın gıbı dusunse cevremde en yakınlarım bıle kılosu yok olecek vs. gıbı seyler dıyorlar sıze bosa anlatıyorum gercı hepınızın basından gecmıstır benı en ıyı sızler anlarsınız ıstahsız bebek annesı olmak zorMerhabalak bebeğinizin kilosundan çok boyu önemli boyu normalse zayıflığı çok önemli değil bence.benim oğlumda çok zayıftı boyu %80 kilo%20 lerdeydi şuan oğlum 15 aylık yaşından sonra çok iyi kilo almaya başladı ayda 200-300 gram alırdı, ama şuan çok iyi maşallah kilosu siz kaliteli doğal olan şeyleri yedirmeye çalışın , toparlanacak bebeğiniz sabredin
Benim ikizlerimden biri de öyle hiç bişey yemiyo emmiyo 3 aylık olduk daha Yenidoğan kilosuna ulaşamadık(
Geçen hafta doktor kontrolünde kan testi istedim ((yakın akrabamn çocuğunda hipotiroidi var))TSH hormonuna baktirdim ve bizdede çıktı maalesef hipotiroidi(
Yememesi bu yüzdenmis.zaten kilo alımı da yok gibi
Ben önce çok ciddi bişey zannettim çok ağladım hatta konum var bakabilirsiniz.burdaki arkadaşlar sağolsun bana anlattılar
Biz bu ay sonra tekrar kan testi vericez sonuca göre ilaç kullanmaya başlayacağız
Fikir olsun diye yazmak istedim
Bizdeki belirtileri yazayım varsa sizde bir kan testi yaptırın isterseniz
Emme refleksi çok yok memeyi pek tutamıyorum
Biberonla da öyle
Öğünler de yediği çok az
Ellerimiz soğuk
Saç dökülmesi var
Hareketlerimiz yavas yani göz teması falan var ama öyle hareketli değil
Birde sağlıklı olsun da zayıf olsada dert etmeyin
Amin inşallah canım. Maşallah toparlamış ya seninki. Benim tam ayında dogdu on gunu bile tamamladı 3.460gr dı sonra idrar enf. yuzunden kilo alımı durdu sutum kesildi mama içmedi çok zor günlerdi... Hala daha iştahsız zorla kandırarak yediriyrum kusması geçti bazen kusuyor maşallah tek tesellim o anca tıka tıka 9 kilo yaptım aynen sağlıklı olsunlar diyorum ama çevredekiler bitiriyor insanı eminim sana da yapan olmuştur herkes o kadar anlayışsız ki.Allah bütün bebeklere şifa versin arkadaşlar boya göre değişiyor ever kilolar bnm oğlum 8 aylık doğdu şuan 1 yaşında 8.50 kilo boyu 71 cm sağlık ocağı kontrollerinde gayet iyi diyor ebeler zayıf olsun sağlıklı olsunlar canları sağolsun başımızdan bizleri de yavrularımızı da eksik etmesin rabbim
Amin inşallah canım. Maşallah toparlamış ya seninki. Benim tam ayında dogdu on gunu bile tamamladı 3.460gr dı sonra idrar enf. yuzunden kilo alımı durdu sutum kesildi mama içmedi çok zor günlerdi... Hala daha iştahsız zorla kandırarak yediriyrum kusması geçti bazen kusuyor maşallah tek tesellim o anca tıka tıka 9 kilo yaptım aynen sağlıklı olsunlar diyorum ama çevredekiler bitiriyor insanı eminim sana da yapan olmuştur herkes o kadar anlayışsız ki.
Benim ortanca oğlum 3.750 gem doğmuştu tosun gibiydi maşallah çok iştahlı şuan 3 buçuk yasında oğlum ve boğazı hiç durmaz homidi gırtlak habire bişeyler yiyor zayıf çocuğa aaa çok zayıf bakamıyırmusun çocuğa derler kilolu çocuğada az yedir bu ne obez gibi derler işte insan oğlu herbişeye yorum yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?