- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
Bebegim 3.460 gr dogdu 09.01.2016
3 gun sonra vucudu odemı attı 3.100gr geliyordu.
İlk ay 4.700 oldu kilosu.
ikinci ay 5.400 oldu.
ücüncü ay 6000 oldu.
Bundan sonra 7.aya kadar 1gr almadı kızım.
Bu surecte hem kolıktı hemde ıdrar enfeksıyonu oldu.
Doktorlar bır turlu gecıremedı.
Kızım 24 saat ac kaldı bazen yedırmek mumkun degıldı bıberonu bıle reddettı.
En son 3.5 aylıkken hastaneye yattık 1 hafta serum antibiyotik tedevisi gordu ve iyileşti.
Çıkarken 100gr vermıstı kılosu 5.900 olmustu.
Çok sey denedık en son uzuntuden cevre baskısından cocuk hasta cocuk olecek kılo almıyor lafları yuzunden ben zaten uzuluyordum daha da uzuldum kızımda emmıyordu sagıyordum duzenlı ama sutum kesıldı.
Kesilmesin diye bir koca tencere muhallebı tabak tabak yemek yedım olmadı nafile.
Şuan 11 gun sonra 1 yasına gırecek kılosu gecen ay 8.800 oldu.
Çok zor kılo aldırdım.
Son bır aydır gr almamıs.
Kendımı çok kotu hıssedıyorum hala daha çocuk zayıf kılo almıyor denıyor ben uzulup aglıyorum goruyorlar ama susan yok.Anlayan yok bende normal olsun ısterdım kılosunu ama olmuyor işte.
Hergun duzenlı meyvesını yogurdunu mamasını donusumlu balık tavuk kıyma et yada cıger yedırıyorum sebze puresını tanelı yapıyorum corbalara ırmık ve tel sehrıye katıyorum.
Önerileriniz varsa lutfen yazın.
3 gun sonra vucudu odemı attı 3.100gr geliyordu.
İlk ay 4.700 oldu kilosu.
ikinci ay 5.400 oldu.
ücüncü ay 6000 oldu.
Bundan sonra 7.aya kadar 1gr almadı kızım.
Bu surecte hem kolıktı hemde ıdrar enfeksıyonu oldu.
Doktorlar bır turlu gecıremedı.
Kızım 24 saat ac kaldı bazen yedırmek mumkun degıldı bıberonu bıle reddettı.
En son 3.5 aylıkken hastaneye yattık 1 hafta serum antibiyotik tedevisi gordu ve iyileşti.
Çıkarken 100gr vermıstı kılosu 5.900 olmustu.
Çok sey denedık en son uzuntuden cevre baskısından cocuk hasta cocuk olecek kılo almıyor lafları yuzunden ben zaten uzuluyordum daha da uzuldum kızımda emmıyordu sagıyordum duzenlı ama sutum kesıldı.
Kesilmesin diye bir koca tencere muhallebı tabak tabak yemek yedım olmadı nafile.
Şuan 11 gun sonra 1 yasına gırecek kılosu gecen ay 8.800 oldu.
Çok zor kılo aldırdım.
Son bır aydır gr almamıs.
Kendımı çok kotu hıssedıyorum hala daha çocuk zayıf kılo almıyor denıyor ben uzulup aglıyorum goruyorlar ama susan yok.Anlayan yok bende normal olsun ısterdım kılosunu ama olmuyor işte.
Hergun duzenlı meyvesını yogurdunu mamasını donusumlu balık tavuk kıyma et yada cıger yedırıyorum sebze puresını tanelı yapıyorum corbalara ırmık ve tel sehrıye katıyorum.
Önerileriniz varsa lutfen yazın.