Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm,bebeğim 8 ayını bitirdi en son dr gittiğimizde 7,600 gr dı, ve iştahsız bir bebek ,balık yağını hangi aydan sonra veriliyor versem bir faydası olur mu acaba tavsiyelerınızı beklıyorum arkadaşlar
benimde 12 ve 2.5 yaşında 2 kızım var büyükte 2 yaşına kadar zorla yedirdim şimdi maşallah ne olursa yiyor.boşuna kahrolmuşum diyordum ama küçük kızım beni resmen hayata küstürdü bu dediğiniz vitaminlerin hepsini ayrı ayrı denedim çizgi filmler izlerken,resim yaparak,banyoda yada mutfakta bişeyler yıkayarak eve kedi köpek alarak komşu çocuklarını toplayarak yok anacım yemiyo çocuk...Çıldırıcam .Zaten hala yemekleri eziyorum hiç çinemiyo direk yutuyo yani işim çok zor.Bu size teselli olsun ama lütfen birazda bana teselli......bu arada seven seas portakallı balık yağı verdim 2 ay kadar haftada 3 kez filan. şimdi bıraktım ağır gelir die.. bebekler bunu çooookk severek içiyor..
benimde 12 ve 2.5 yaşında 2 kızım var büyükte 2 yaşına kadar zorla yedirdim şimdi maşallah ne olursa yiyor.boşuna kahrolmuşum diyordum ama küçük kızım beni resmen hayata küstürdü bu dediğiniz vitaminlerin hepsini ayrı ayrı denedim çizgi filmler izlerken,resim yaparak,banyoda yada mutfakta bişeyler yıkayarak eve kedi köpek alarak komşu çocuklarını toplayarak yok anacım yemiyo çocuk...Çıldırıcam .Zaten hala yemekleri eziyorum hiç çinemiyo direk yutuyo yani işim çok zor.Bu size teselli olsun ama lütfen birazda bana teselli......
doktorun ilaç vermedi mi?..eğer memnun değilsen bir doktora daha göster istersen..3 aydır kilo almaması önlem almayı gerektirir diye düşünüyorum..ama sen sakin olmaya çalış..bebekde strese girer..kilosu normal sınırlardaysa çok da kafana takma..katı gıdaya geçtikçe iyileşiyorlar çünkü..emzirirken başı yukarda olsun bebişinin ve çok hareket ettirme hemen..yarı eğik pozisyonda durabilir..umarım bir an önce düzelir..çok geçmiş olsun...slm benım bebeğimde 6.5 aylık 3 aydır gram artmıyor sinir oldum psikolojım tamamen alt üst sinirden otrup aglıyorum bebeğimde reflü oldugunusoyledi doktorumuz ne veersem kusuyor ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda bilgileriniz varsa benımle paylaşırmısınz