Merhaba arkadaşlar.Bebeğim erken doğdu. 34 haftalık 1700 gr 40cm doğdu. 15 gün küvezde kaldı. Bu süre icerisinde kilo alamadı. 1640gr la hastaneden çıktık. Benim yanlış besleme tekniklerim yüzünde de kaşık fobisi oluştu. Şuan 19 aylık ve 8100 kilosu. Boyu 78 cm. 7. Aydan sonra smilac mama kullandık. Kilo aldırmadı. Şuan pediasure + fantomalt+protifar kullanıyorum. Ama yinede kilo almıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Boyu uzuyor biryandan ve kollar çırpı gibi kaldı. Şuan 11 kilo olması gerekiyordu. Bebeği benimki gibi zayıf olupta sonradan kilo alan varmı. Önerileriniz neler. Beslenme menüsünüde yazayım.
Uyanınca 200ml aptamil jun. Bazen 150ml içiyor.
Kahvaltı: 1 yumurta sarısı, 3 bebe bisk. 1 tatlı kaşığı pekmez, tereyağ,kaymak+zeytin yağı,20gr. Peynir, peduasue mama, 2 olcek fantomalt 2 olcek protifar.
Oğle: 6 bebe bisk. Protifar+ fantomalt+pedusure
Akşam: 125ml çorba icinde 1 dilim bebe ekmegi.
Uyumadan once 40gr peynir + kaymak
Süt icmediği icin. Ancak bukadarını yedirebiliyorum. Genelde de hazırladığım tabaklar bitmez. Çok çaresizim.
Uyanınca 200ml aptamil jun. Bazen 150ml içiyor.
Kahvaltı: 1 yumurta sarısı, 3 bebe bisk. 1 tatlı kaşığı pekmez, tereyağ,kaymak+zeytin yağı,20gr. Peynir, peduasue mama, 2 olcek fantomalt 2 olcek protifar.
Oğle: 6 bebe bisk. Protifar+ fantomalt+pedusure
Akşam: 125ml çorba icinde 1 dilim bebe ekmegi.
Uyumadan once 40gr peynir + kaymak
Süt icmediği icin. Ancak bukadarını yedirebiliyorum. Genelde de hazırladığım tabaklar bitmez. Çok çaresizim.
Son düzenleme: