Bebeğim çok Üzgünüm

allah yardımcın olsun.düzeliyor erken teşhis konulmuş

Ne kusuru aksine memnun oldum aynı duyguları suan ben yaşıyorum. Cok doluyum yani.kizim ters degildi hamilelik boyuncada hersey normaldi normal dogum oldu
2 ayına kadar hicbi sknti yoktu
Taki 2 aylkken kalca ugs si cektirene kadar

Çok haklısınız
Bende bebegimin büyüyünce sorun yasamasini istemiyorum
Allahtan geldi isyanda etmek istemiyorum
Tek dileğim bu günlerin çabucak geçmesi

Merhaba. Bence bu kadar sorun yapmayin ve duumunuza sukredin. Oglumun iki aylikken yapilan rutin kontrolunde sorun yoktu her şey gulluk gulistanlikti. Yürüme zamani geldiginde sol ayaginin ucuna basiyordu. Doktorlar normal zamanla duzelir dediler. Kayinvalidemin israriyla 13.5 aylikken ortopediste goturduk ve kalca cikikligi teshisi kondu mutlaka ameliyat olmasi gerekir dendi. 14 aylikken kalca cikigi ameliyati oldu. Ameliyattan sonra 3 aylik alci donemimiz basladi. Sol tarafi karindan ayak bilegine kadar sag tarafi ise dize kadar alcida. Haftaya insallah alcimiz cikacak ve ondan sonra 3 hafta gece gunduz 3 hafta sadece gece aparat kullanacagiz. Ancak surec bununla sinirli degil 6 ay 1 sene içinde gelisime bakip ikinci ameliyat gerekip gerekmedigine karar verilecek. Doktor 18 yasina kadar akrabayiz dedi yani kontrolleri surecek. Siz cok şükür erken teshisle ameliyatsiz atlatiyorsunuz. Allahim dermansiz dert vermesin. Bir anne olarak uzuluyorsunuz elbet ama tedavisi yapilmadiginda bu durum ileride buyuk sorunlara neden oluyor lutfen ihmal etmeyin doktorun sozunden cikmayin. Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun.

Allah razı olsun çok saolun.
Bunada çok şükür dogru soyluyorsunuz
Sizede cok geçmiş olsun
Ins bebeginiz ikinci ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşur
Çok zor anne olarak ama onların iyiliği için hepsi
Bebeğinize tekrar geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun allah şifalar versin canım. çok üzüldüm, miniğin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. run forest run filmindeki çocuğa da böyle bir aparat takmışlardı. ve en büyük desteği annesiydi, izlediysen bilirsin. erkenden ortaya çıkmış durum. şu an çok hızlı gelişim gösteriyor. ne mutlu ki bu süreçte yönlendirme sayesinde doğru bir vücut formu kazanacaktır. sana sabır bebeğine şifa diliyorum

Cok saol canım.
Sizlerden böyle şeyler duymak bana teselli oluyor
Filmi izlemedim ama en kısa surede izleyeceğim

Bebeğinizin bi cm kısa olduğunu nasıl anladilar. Yani bogumlarda esitsizlik varmiydi
Bebegimin bacagindaki bogumlar eşit değil

Bebeğinizin bi cm kısa olduğunu nasıl anladilar. Yani bogumlarda esitsizlik varmiydi
Bebegimin bacagindaki bogumlar eşit değil

ultrason da fark edildi ama evet boğumlarda eşitsizlik de vardı..
hiç canınızı sıkmayın.. düzeliyo hiçbir şey kalmıyo.
çok tedirginseniz bi ortapedi dr una gidin, olmadı bandaj kullanırsınız bir kaç ay..
dediğim gibi sakın kendinize dert etmeyin çünkü hiçbir iz hiçbir şey kalmıyor.

Inşallah gecer 2 ay bandaj kullandk zaten bu hafta ici tekrar gidicem umarm düzelir

Merhabalar bebegim suan 9 aylik kalca çıkığı vardı 4 ay pavlik bandaj kullandık şimdi çift bez kullanıyoruz kalca gelişimi tamamlanmis ama Kalcanin baş kisimlari gelişmedışını soyluyor doktor bugün başka doktora daha gittik oda 1 yaşına kadar demir ayakkabı kullanıyoruz eğer düzelmezse cerrahi mudale dedi bize garanti vermediği için almadık kafamız çok karişti siz kullanmistiniz sanırım düzeldi mi Bebeğinizin sağlık durumu nasıl bir süreç geçirdiniz iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum aklım çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…