Bebeğim çok Üzgünüm

canım geçmiş olsun bahsettiğin ayakkabıyı biliyorum küçükken görmüştüm korkma bişey olmaz bebeklerde kalça kemiği için kullanılıyor inş hemen düzelir

en azindan bir tedavi olacak ve gelecekte hic sorun kalmayacak.
benim kuzenime de takilmisti, simdi bir sorunu yok. ama cok eziyetli bir durum . Allah yardimciniz olsun.

en azindan bir tedavi olacak ve gelecekte hic sorun kalmayacak.
benim kuzenime de takilmisti, simdi bir sorunu yok. ama cok eziyetli bir durum . Allah yardimciniz olsun.
Kuzeniniz ne kadar süre kullandı. Cokmu eziyetli henüz kullanmadk bugun sparis verdik yapılması 4 5 gunu bulurmus.gece gunduzmu taktı kuzeniniz

çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşaallah.
ayakkabı deyince aklıma geldi. ben ortaokula giderken, bir komşumuzun oğlunun ayaklarında sorun vardı, doğuştan. yanlış hatırlamıyorsam düz değildiler. belli bir zaman sonra ameliyat oldu. sonra ayakkabı vermişlerdi.
minicik bebek, hiçbirşeyden anladığı yoktu.
o ayakkabıları uzun süre devamlı kullanması gerektiğini hatırlıyorum. sonra sanırım iyileşti. taşındık tam bilemiyorum o yüzden.

Çok geçmiş olsun. En azından iyileşeceğini bilmek tesellü olsun size.
Ne mutluki çocuğunuzla ilgileniyorsunuz.
Benim arkadaşım küçüklükten beri kalça çıkıklığı ile uğraşıyor. Bir kereceki ameliyat olsa düzelecekti. Babası ameliyat günü çekip götürmüş kızı. Şimdi yaş ilerledikçe bacaklar arasındaki fark artıyor. Şimdiye kadar bu durumla bir kere bile ilgilenmeyen ailesi ise her ay maaşının bir kısmını göndersin de yiyelim diye bakıyorlar. durumları da iyi zaten. Yani hala sömürüyorlar.
Allah sorumsuz ebeveynleri ıslah etsin.

Tekrar geçmiş olsun

Saolun allah razı olsun

Cok saol cnm ins bizde atlatrz

benim kızkardeşim de aynı idi bebekken.şimdi 30 yaşında.3 yaşına kadar tahta gibi sert ama çok güzel kırmızı ayakkabılar giyerdi.bizim niye yok diye sölenirdik annem onlar özel ayakkabı derdi öle deyince biz daha çok isterdik çocukluk işte 30 sene önce o ayakkabılar öle güzeldiki şimdi daha güzelleri vardır eminim allah başka dert vermesin geçmiş olsun.

bunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim..
bende kızıma o bandaj dan takmıştım .. 1 aylıkkken bir bacağı 1cm kısa demişlkerdi...,
sonra 2 aylıkken o bandajı kullanmaya başladı kuzum..
bir kaç ay kullandı yaz a da denk gelmişti dayanamayıp çıkarttığım oluyodu..
ama düzeldi şükür.. üstelik çok doğru düzgün kullandığım söylenemz. bizede demişlerdi ayakkabı falan ama almadım.. çünkü biliyordum bişe yoktu. dinlemedim yani doktorları..
sizdeki kaç cm kısa..
çok canınızı sıkmayın..düzelecek inşallah

Teşekkür ederim simdi iyi degilmi kız kardesiniz 3 yıl gece gündüz mi giyindi o ayakkabıları kac aylıkken takıldı. Zaman cabuk geçiyor umarm bende bu günleri ilerde güzel hatrlarm.

Teşekkür ederim simdi iyi degilmi kız kardesiniz 3 yıl gece gündüz mi giyindi o ayakkabıları kac aylıkken takıldı. Zaman cabuk geçiyor umarm bende bu günleri ilerde güzel hatrlarm.
yatarken giymedi sanırım ama gündüz hep vardı.zaten çocuklarımıza hep ayakkabı giydiryoruzki düzgün bassınlar diye
iyi iyi çok şükür manken gibi maşallah içimizde en düzgün fizikli odur.:))annem babam hassas davranmış zamanında tedavi ettirmişler iyiki

Benim kızımın bacağı kısa degil dışardan herşey cok normal
Kalca ugs de sol kalça kemiginin açı sı düşük dediler.
3 aylıkken pavlik bandaj kullandk 1 ay sonra duzelme var dedi doktr 1 ay dha kalcak dedi tmm dedik
Bugun büyük bi sevinçle gittim çıkacak diye röntgen cektirdik
Doktoru cok güzel duzelmis kalca normal yerinde dedi cok mutlu oldum
Trdavi devam edecek ama ayakkabi dedi bendw 1 2 ay takarz diye düşünüyorum tmm dedik ne kadar takılı kalcak 2 3 yaşına kadar her ayda kontrol dedi nasıl üzüldüm anlatamam.
Bandaj kullanmissiniz beni anlarsiniz
Simdi kızınız kac yaşında bi sorun yok degilmi

öncelikle geçmiş olsun
şu an bebeğiniz için gerekli olan neyse onu yapın
benim bir bacağım diğerinden kısa 3 cm üstelik özel ayakkabı verdiler ama bana resmen işkence oldu
üstelik bana sordular küçükken hiç mi farkedilmedi diye
çok utandım o an tabi 30 yaşına geldim eskiden tıp ileri değildi ama yine de doktora götüren anne babasınız
ben annemlere çok kızmıştım o an benı de goturselerdi kendimi bildiğim zamanlarda bu ayakkabıları gıyhmek zorunda kalmayacaktım dıye

Böyle duyunca moralim biraz düzeliyor inş kısa zamanda iyilesir

Çok geçmiş olsun kendimi bu şekilde teselli ediyorum zaten.
Büyüyünce hatrlamayacak bile diyorum düzgün yürüyecek diyorum.
Sizede allah sifa versin.
Ayakkabının ortasında demirmi var sizinde ben büyüklere görede olduğunu bilmiyordum.

kızım şuan 4,5 yaşında.. maşşallah keklik gibi sekmekte
anlattığınıza göre rahatsızlık aynı.. geçmiş zaman olduğu için unutmuş olabilirim.. ya da unutmak istiyor da çünkü kızıma hamile kalışımdan tutta doğumuna kadar herşey problemdi. şükür şimdi herşey çok iyi. birşey olmaz takılmayın fazla.
anne karnında ters miydi sizinki de.. benim kızım ters olduğu için ilk doğduğunda hemen ultrason a girip kalça kemiği bilmem nesine doktor bakmak istemişti.ve nihayetinde o 1 cm i görmüştü. kaç ay boyunca canımızı sıkmıştı bu durum. halbu ki benim büyük kızım da ters ti ve ona bu ihtimal düşünülüp ultrasona falan sokmamışlardı.. anlatabildim mi bilmiyorum ama bazen gerçekten dr lara çok ta güvenesim gelmiyor. az daha benim prenses kızımı alacaklardı.. ama şimdi dünya tatlısı , akıllısı bi o kadarda annesine düşkün meleğim var benim.. Rabbim korusun evlatlarımızı.. uzun oldu kusuruma bakmayın ben bu konuda biraz doluyum da..

yok bizlere özel bir tabanlık yapılıyor ama sureklı bogazlı ayakkabı gıyılmelı
ustelık ıkı ayak arasında taban açısından çok fark olduğundan dengemı bulamamıştım bır turlu

bu omurga sıstemını etkıleyen egrılık vs bacak kısalıgı durumları zamanla omurlar arasındakı mesafeyı de etkılıyor
yakınlasıyor omuırlar ve kıreclenme baslıyor
bu yuzden benım omurgamdakı omurlar kıreclenme yuzdelerı yasıtlarıma gore cok ıleri sevıyede

gönül ister ki bunlar hıc basımıza gelmesın ama gelınce de cocugunuz çok küçükken önlemini almak en güzeli sonra buyuyunce çıkıyor acısı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…