Bebeğim çok Üzgünüm

masalserap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
403
283
53
Herkese merhaba
5 aylık bir kız bebeğim var sol kalca gelişim geriliginden 2 aydır pavlik bandaj kullanıyoruz. Bugun doktora götürdüm kontrole ve çok şükür kalça yerine oturmuş duzelmis bandaji çıkarıyoruz dedi. O an o kadar mutlu oldum ki ardından ayakkabı takılacak dedi bende bi moral bozuntusu...ne kadar kullancaz dedim ve 2 3 yaşına kadar devam etcek dedi .
Cok kötüyüm bunada şükür ama 2 ay bana 2 yıl gibi geldi simdi kızım 5 aylık ve 2 3 yaşına kadar ayakkabı giydircez içim yanıyor.
Ayni durumda olan anneler varmı tecrübelerinizi paylasirmisiniz.

çok geçmiş olsun. saçının teline zarar gelse üzülürüz elbette. ama Allah dermansız dert vermesin.

Ayakkabı normal bir ayakkabiysa kiziniza eziyet vermeyecek rahat bir ayakkabiysa dert etmeyin. Zaten bebek tedavi ayakkabısı olmasa da ayağını sürekli panduflu falan tutmayacak misiniz?

Ayakkabi, kalcayla ilgili problemden dolayimi yoksa ayakla ilgilimi. Ben bebekken ayagimda bariz ice donukluk varmis. Bu sebeple 2yada 3yil ortopedik bi ayakkabi giymisim. Sadece yatarken cikarmisim. Hatirlamiyorum ben tabi annem anlatirdi rahmetli. Eger bunun gibi bi ortopedik ayakkabiysa uzulmeyin. İnsallah en kisa zamanda atlatir bebisiniz. Cok gecmis olsunn

Nasıl bir ayakkabı ki ben de hiç duymadım.
ancak 2-3 yaşına kadar düzelebilecek bir şeymiş, Allah korusun bir ömür tedavi gerektiren bir şey değil.
Sabır, bu da geçer.
Geçmiş olsun.

Ayni durumda olan yegenim vardi o neredeyse 6 aydan fazla o bandaji takti cok sukur onunda duzeldi ve suan hic bir sikintisi yok. Ama o dediginiz ayakkabidan hic bahsedilmedi sadece yillik kontrolu var o kadar

Teşekkür ederim sol kalcanin acisi dardi 2 ay bandaj kullandk kalca yerine oturdu düzeldi ama kaymamasi icun dedi bacaklari ayrk tutcak iki ayakkabinin ortasnda demir var

Ayni durumda olan yegenim vardi o neredeyse 6 aydan fazla o bandaji takti cok sukur onunda duzeldi ve suan hic bir sikintisi yok. Ama o dediginiz ayakkabidan hic bahsedilmedi sadece yillik kontrolu var o kadar
Bende şaşırdım ayakkabiya arastiriyordum hep bandaj la duzeldikten snra dha kullanilmiyordu ama baska bi dktr dha gotrcem

Nasıl bir ayakkabı ki ben de hiç duymadım.
ancak 2-3 yaşına kadar düzelebilecek bir şeymiş, Allah korusun bir ömür tedavi gerektiren bir şey değil.
Sabır, bu da geçer.
Geçmiş olsun.
Saolun .iki ayakkabı arasinda demir var geceleri uyurken giycekmis .kalcayi sabit tutmak icinmis

annelik böyle işte ne olsa üzülecek yer arıyoruz.
onun iyiliği, ilerde, genç kız olduğunda daha güzel daha rahat yürümesi için bu annesi. geçici bir şey daha çok küçük hatırlamayacak bile ilerde. kendinizi üzüyorsunuz yok yere. Allah dermansız dert vermesin. yavrucak tamamen iyileşecek sonunda ne güzel olacak.

Cok doğru haklısınız ama onu öyle görünce içim parcalaniyor 2 ayı zor gecirdim 2 3 yil nasıl gecicek diye düşünüyorum dha 5 aylk

Ayakkabi arasinda demir var bacagi ayrik tutmak icin
Peki bu bebeğe rahatsızlık verecek mi ??
Rahatsızlık vermeyecekse sorun yok. Tamam eminim zordur fakat komşumun (30 yaşında) 2 kalcasida da çıkık zor yürüyor ailesi farketmeyip doktora goturmemisler. Dua edin ki tedavi ediliyor ve tedavi olumlu sonuç veriyor. Acaba komşum bebeklig8ne geri görüp 2-3 yıl Demirli ayakkabıyla yaşamak fakat şimdi normal bir kadının estetik görünümüne sahip olmak için neler vermezdi?

Ortası Demirli ayakkabı mı

Ben kendim giymiştim fotolarım var 2-3 yaşında varım benden küçük kuzenim gayet yürüyor yani

35 yaşındayım şimdi teknik ilerlemiştir

Üzülmeyin kızınız bu günleri hatırlamayacak zaten

Geçmiş olsun

Ayakkabi arasinda demir var bacagi ayrik tutmak icin

Bir akrabamızın çocuğuda kullanmıştı.Anne olarak üzülüyorsunuz elbette ama çocuğunuza iyi geleceğini düşünün.Faydalı bir şey akraba çocuğu bu ayakkabı ile atlattı sorunu .Şimdi maşallah hiç bir sorun yok.Çok çok geçmiş olsun Şifa olsun İnşallah.

Rahatsızlık vermez dedi doktor pavlik bandajindan iyi umarm atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…