• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok su içiyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Merhaba arkadaşlar, kızım 12 aylık. Son 10 gündür çok fazla su içiyor. Son 3 gündür ise yemek yemek istemiyor. Devamlı su içmek istiyor.
sizce sıcaklarla mı alakalıdır, yoksa internette şekersız şeker hastalığı diye birşey okudum. Yarın doktora götüreceğim.
Sizin bebeklerinizin arası nasıl suyla?
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

şekersiz şeker hastalığında bol çiş yapılır diye biliyorum. doktoruna danış elbette; ama muhtemelen sıcaklardandır. içini rahat tut...

benimkide çok fazla su içiyor canım buaralar çok dolaştıkları için çok su kaybediyorlar.bide diş acısına su içmek iyi geliyormuş.bir ara benim kız içer içer ne kadar içtiğini bilmez birde üstüne kusardı şimdi biraz daha normallleşti.ama enaz 250-500 arası su içiyor yine hergün

bence bu havalarda çok içmesi normal çünkü çok ter boşaltıyorlar.
tabi fazlısıda iyi değil.çok derken ne kadar içiyor..

valla canım seni korkutmak istemem ama benim kızımda aynı şekilde çok su içerdi bizde hep sıcaklara bağlardık ama kızımda gizli şeker çıktı... tedbirini al takdir Allah'tan umarım sonuç kızım gibi olmaz ama götürüp bi kontrol ettirmekle birşey kaybetmezsin...

çocuk endokrin bölümüne götür çünkü normal çocuk doktorları bişi anlamıyo. bizimki gecikti bilgisizlikleri yüzünden(istisna doktorlara sözüm yok) erken teşhisin çok faydasını görürsün ama inşallah sıcaklardandır tek temennim o Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar, doktora gittik, kan şekerini ölçtürdük şükür normal çıktı. Diş çıkarma zamanı ve sıcaklardan çok su içmesi normal dedi. Birde biz klima çalıştırmıyoduk hasta falan olmasın diye.
Ama mutlaka çalıştırın dedi. oda sıcaklı 31-32 derecelerde olursa çok su istemesi normal dedi.
artık klimayı çalıştırıyorum 27de.
yemek konusunda da artık püre ve kaşıkla yemek istemiyor. 2 gündür önüne koyduk tabak kendi yiyor. tabii bir yemeği yaklaşık 1,5-2 saatte dolana dolana yiyor. Mama sandalyesine oturmuyor. Artık büyüdüm kendim yerim diyor sanırım:) şimdilik keyfimiz yerinde.
tşk ederim.

valla canım seni korkutmak istemem ama benim kızımda aynı şekilde çok su içerdi bizde hep sıcaklara bağlardık ama kızımda gizli şeker çıktı... tedbirini al takdir Allah'tan umarım sonuç kızım gibi olmaz ama götürüp bi kontrol ettirmekle birşey kaybetmezsin...

çocuk endokrin bölümüne götür çünkü normal çocuk doktorları bişi anlamıyo. bizimki gecikti bilgisizlikleri yüzünden(istisna doktorlara sözüm yok) erken teşhisin çok faydasını görürsün ama inşallah sıcaklardandır tek temennim o Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canım, erken teşhis bu durumlarda çok önemli. Allah yardımcınız olsun. Benim dokturum normal çocuk doktoru. Endokrin için tekrar bir araştırma yapayım.
tşk ederim.

Geçmiş olsun canım, erken teşhis bu durumlarda çok önemli. Allah yardımcınız olsun. Benim dokturum normal çocuk doktoru. Endokrin için tekrar bir araştırma yapayım.
tşk ederim.

benim kızımın hep 112- 118 falandı teşhisten önceki kan şekeri değerleri sanırım tok diye önemsemediler... kaç çıktı glukozu birde tokmuydu verdiğinizde... genelde en az 8 saat açken alınması gerekiyo kanın.. çünkü gizli şekerde tokluk şekeri normal,:nazar: açlık yüksek çıkıyo... birşey çıkmamasına sevindim Allah sağlık versin cümlenin çocuğuna..

Back