Çocuk Hastalıkları Bebeğim Çok Sinirli ve İştahsız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yusuf08042011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
26
1
36
Ankara
oğlum şu an 4 aylık. Yaklaşık bir haftadır aşırı sinirli ve iştahsız. sinirlendiği zaman kendini sıkıyor. suratı kıpkırmızı oluyor. bu meme emme zamanlarında yada uykusu sıkıştırdığı zaman daha çok oluyor. Sabahları erken kalkmaya başladı. kalktığı zaman ise yaklaşık 1 saat ağlıyor. önceleri çok mutlu bir bebekti şimdi ise huzursuz. ne yapmalıyım bilemiyorum. ? sizlerde aynı şeyleri yaşadınızmı? yardımlarınızı bekliyorum.

canım 4 aylık bebekte sinir olmaz yaa onun bi sıkıntısı vardır.. benim sütüm azaldığından dolayı olmuştu ama seninki farklı bir durum olabilir.gaz falandır belkide.. aylık kontrolünüze gittiğinizde dr.a sor bence.

nasıl 4 aylıktaki bebekte sinir olmaz?????? hayatım... sabiha paktuna keskinin sitesine gir ve oradaki videolara göz at... sorunun yanıtını uzmanından dinle.

canım mrb, bende bebeğim emerken 2 gün yeşil çay içmiştim ve kızım acayip sinirli ve huysuz olmuştu, kendiliğinden uyuyan çocuk uyumaz hale gelmişti, çay, kahve, kola, yeşil çay gibi içecek içiyosan eğer bunları içmemeni tavsiye ederim.benim kızımı çok etkilemişti. aşısını yeni yaptırmışsan ondanda olabilir, her aşı dönemimiz kabus oluyodu.inşallah normale döner bebeğin.

sanırım haklısın çünkü nescafeyi ve çayı çok seviyorum. çayı çok açık içiyorum, nescafeyide normal sütle yapıyorum ve bir çay kaşığı nescafe koyuyorum. belki bunlar çocuğu etkiliyordur. bir müddet içmeyeyim bakalım bir değişiklik olacakmı teşekkür ederim.

kahve kesin geçiyo süte..kafein sinirlendiriyodur..yeşil çayda aynı..sinirli ve huzursuz yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…