Bebek Beslenmesi Bebeğim çok sık acıkıyo?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FatmaKy28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
50
14
38
32
Bebeğim 26 günlük. Sütüm yetmiyo ve mama takviyesi yapıyorum. Yani sütüm çok yok. Günde 1-2 defa oda az bişey gelirse emiyo. 60 cc veriyorum. Önceden 2-3 saatte bir verirdim. Şimdi çok sık acıkıyo 1 saatte veya 45 dk da acıkıyo. Susmuyo mecbur veriyorum ama korkuyorumda bişey olacak diye. Doktor beslenmek istedikçe verin dedi ama yinede tereddütlüyüm. Bu arada maması hipp

Daha 25 günlük. Mamayı tamamen bırakma şansınız var. İyi bir emzirme danışmanıyla görüşün mutlaka.
Facebook’ta emzirme akademisi var oraya da yazabilirsiniz.
Süt emzirdikçe çoğalır. Bebek hiç emmiyor mu? Sağım yapıyor musunuz?
Emzik biberon var mı?

Daha 25 günlük. Mamayı tamamen bırakma şansınız var. İyi bir emzirme danışmanıyla görüşün mutlaka.
Facebook’ta emzirme akademisi var oraya da yazabilirsiniz.
Süt emzirdikçe çoğalır. Bebek hiç emmiyor mu? Sağım yapıyor musunuz?
Emzik biberon var mı?
Bebek emiyo. Ama sütüm gittikçe azalıyo hele şu son bi kaç gündür iyice gittş

Bebeğin emip gelmeyince geri bırakmasından. 60 cc veriyorum
O sütün az olduğunu göstermez. İki meme arasında sonsuz tur arttırabilirsiniz.
Muhtemelen biberon kaynaklı yapıyor. Biberondaki gibi hızlı ve kolayca süt gelmediği için.
mama veriyorsanız bir anda bırakılmaz ama mamayı kaşıkla ya da finger feeding yöntemiyle verebilirsiniz
Büyük ihtimalle mama da gereksizdir.
Emzirme akademisi grubuna girin Facebook’ta oraya yazın.
Mama bırakma konusunda yardım ederler.

Back