Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 6 aylık bir erkek bebeğim var sabahları çok öksürüyor balgam var gibi doktora götürdük tahriş olmuş takip edeceğiz dedi ilaç falan vermedi evde bişeyler yapabilirmiyim ne yapsam iyi gelir evde teşekkürler
arkadaşlar 6 aylık bir erkek bebeğim var sabahları çok öksürüyor balgam var gibi doktora götürdük tahriş olmuş takip edeceğiz dedi ilaç falan vermedi evde bişeyler yapabilirmiyim ne yapsam iyi gelir evde teşekkürler
çok geçmiş olsun öncelikle . buhar tedavisinin iyi geldiğini biliyorum ben ama . konuya hakim olanlar daha iyi bilir. benim kızımda bi ara öyleydi göğsüne zeytin yağı ile masaj yapıp üzerini bi gazete ile örtüp elbiselerini giydirin o iyi gelir. zeytin yağının içine limon sıkıp azıcık içiredebilirsiniz o da yumuşatır göğsünü
ayaklarının altına viks sür, kalınca çorap giydir....
sonra 2 tane havluyu al yanına ütüyle ısıt sırtına koy. o soğuyunca ötekini koy. yarım saat yap bunu.
aradada ballı limonlu ılık su içir. bişeyciği kalmaz inş....
ballı limonlu su verme sakın :)))
daha altı aylıkmış, onu kaçırmışım gözden....
buhar makinesi ile ya da kaynar suyu bi kabın içine koyun bebeği kucağınıza alın ve üzerinize kalın bişi mesela battaniye alın bi süre yapın bunu . ben öyle biliyom