Mrb arkadaslar.5 aylik bir oglum var.bugun doktora gittik.kilosu 8.3 boyu 67 cm.bastan beri mama destekli besleniyor ama cok vermemeye calisiyorum.gunde 3-4 kez 90-120 cc arasi veriyorum.onun disinda beni emiyor.cok hizli kilo aliyor.sizce neden olabilir?artik mama verirken korkar oldum.bir de sabaha kadar her saat basi uyaniyor.abartmiyorum,kurulmus saat gibi.cok bunaldim uykusuzluktan olecem,yardim efin
Mrb arkadaslar.5 aylik bir oglum var.bugun doktora gittik.kilosu 8.3 boyu 67 cm.bastan beri mama destekli besleniyor ama cok vermemeye calisiyorum.gunde 3-4 kez 90-120 cc arasi veriyorum.onun disinda beni emiyor.cok hizli kilo aliyor.sizce neden olabilir?artik mama verirken korkar oldum.bir de sabaha kadar her saat basi uyaniyor.abartmiyorum,kurulmus saat gibi.cok bunaldim uykusuzluktan olecem,yardim efin
Gecen ay 1400 gr almis.duyunca cok korktum.gece de sutum yetmediginden,ac oldugunfan surekli uyandigini dusunuyorum,iyice uzuluyorum.esim de sikistiriyo ac bu cocuk mama vermiyosun diye.cocugu doyurup yatiriyorum ona ragmen 1 saat sonra yine uyaniyo
Gecen ay 1400 gr almis.duyunca cok korktum.gece de sutum yetmediginden,ac oldugunfan surekli uyandigini dusunuyorum,iyice uzuluyorum.esim de sikistiriyo ac bu cocuk mama vermiyosun diye.cocugu doyurup yatiriyorum ona ragmen 1 saat sonra yine uyaniyo
Benim bebegim 25 gunluk sadece anne sutu veriyorum 3260di dogum kilosu suan 5.100 sizce cokmu kilo almis ???[bence sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kilODan rahatsız olmayın mama sonuçta doğal olmayan bir besin ve çocuk bunlar olma'dan kilo aliyorsa sutunuz yarıyor demektir keşke bende mamaya ihtiyaç duymadan bebegimi doyurabilşeydim]
Benim bebegim 25 gunluk sadece anne sutu veriyorum 3260di dogum kilosu suan 5.100 sizce cokmu kilo almis ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?