Bebeğim çok mu kilolu?

Gidiyorumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
253
261
1 aylık bebeğim var. 3 bucuk kilo doğdu 5 bucuk kilo olmus. Fazla aldıgını söyledi doktorumuz. Böyle bişey yaşayan var mı? :110:

Bebeğinizin genel kontrollerini yaptırın troid , şeker vs vs herşey normalde tedirgin olmaya gerek yok zaten bebeklerimiz bir diş çıkarma , küçük bi soğuk algınlığı vs gibi durumlarda bir anda eriyo

anne sutu mu veriyorsunuz.benim bebeğiminde kilo alımı zayıf erken doğduğu için emme kuvveti de az.sağlıklı olsun da kilo alınıp verilir napalim

Bebeğinizin genel kontrollerini yaptırın troid , şeker vs vs herşey normalde tedirgin olmaya gerek yok zaten bebeklerimiz bir diş çıkarma , küçük bi soğuk algınlığı vs gibi durumlarda bir anda eriyo

Evet yaptırcam inş bi sıkıntı cıkmaz

Mama takviyesi almiyorsa sorun yapmayin. Normalde 20 ila 50 gr almali 1 gunde . Yani ayda 1.5 kilo ust lim8t. 2 kilo fazla ama sadece anne sutu aliyorsa takipte kalin. Siz yediklerinize dikkat edin eger cok fazla sekerli besleniyorsaniz sutunuzun seker orani artar sagliksiz kilo yapar bebise.
Malt icecekleri tuketiyorsaniz uzak durun cok sekerli ve sagliksiz.

Normal geldi bana benim oğlumda 3300 doğdu 3 gün sonra 3000e düşmüştü aylık kontrolunde 5 kiloydu kimsede çok almış demedi sadece emiyorsa normal sizinki de sisi gidince 3200 falan olmuştur heralde

Mama takviyesi almiyorsa sorun yapmayin. Normalde 20 ila 50 gr almali 1 gunde . Yani ayda 1.5 kilo ust lim8t. 2 kilo fazla ama sadece anne sutu aliyorsa takipte kalin. Siz yediklerinize dikkat edin eger cok fazla sekerli besleniyorsaniz sutunuzun seker orani artar sagliksiz kilo yapar bebise.
Malt icecekleri tuketiyorsaniz uzak durun cok sekerli ve sagliksiz.

Teşekkür ederim dikkat edicem.

X