bebeğim çok korkuyor lütfen yardımmm

Merhaba bebeğim sizin bebeğinizin yaşadığı şeyleri yaşıyor son zamanlarda acaba sizin bebeğiniz nasıl iyileşti mi inşallah iyidir Allah bağışlasın şimdiden.

Merhaba bebeğim sizin bebeğinizin yaşadığı şeyleri yaşıyor son zamanlarda acaba sizin bebeğiniz nasıl iyileşti mi inşallah iyidir Allah bağışlasın şimdiden.
Selamlar. İnşallah iyileşmiştir diğer bebek. Benim oğlum da bir süre aynı şeyleri yaptı. Şimdi 7 aylık bütün gece kesintisiz tek başına uyuyor. Tabii ki doktoruyla paylaşın bunları gerekli testleri yapsınlar. Ama eğer fiziksel bir sıkıntısı yoksa güven eksikliği vardır. O daha ufacık, her şey onun için yepyeni.
Ben ilk üç ay sling de taşıdım oğlumu. Bütün gün neredeyse üstümdeydi. Bu şekilde bana yakın olduğu için günden güne rahatladı. Geceleri kundakladım hep. Kollarını kontrol edemediği işin sürekli seğiriyordu bu da korkmasına sebep oluyordu. Kundaklanınca seğiremedi :) bir de evde gündüz hep ses olmasına çalıştım. Daha ziyade haber kanalları açıktı sabahtan akşama kadar. Her türlü sese alıştı. Dışarı da çıkarın bol bol. Şimdi havalar güzel. Biz pek çıkamıyorduk o dönem kardan kıştan.

Kolay gelsin şimdiden. :) inşallah düzelir her şey, sağlıkla büyütürsünüz yavrunuzu.

Cok tesekkur ederim bebegımı doktora goturdum eegsi cekıldi cok sukur temiz cıktı simdi bır kac gundur dedıgınız gıbı sureklı yanında durdum uyurken elını tuttum artık daha ıyı cok sükür. Butun bebekleri korusun Rabbım inşallah sizinkini de size bağıslasın tekrar tesekkur ederim

Selam...inşallah beni görüp cevap verirsiniz.2 aylık oğlum aynı sizin sikayetlerinizi yaşıyor. Epilepsiden suphelendiler ama temiz cıktı. Siz sorunu atlattınız mi ne kadar sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…