• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim çok korktu tabi bende

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
kızlar az önce bebeğimi banyo yaptırıcagım ıcın havlusuyla kremlerını fılan alıyım dedım oglumuda babasının yanına yatırdım babasıda mac ızlıyordu gol olunca bırden cok fena bagırdı esım... gollll dıye ben bıle korktum ıcerde bı geldım oglum ole korkmuskı suratı morarmıs aglamaktan katıla katıla agladı cok korktum kızalr bişe olurmu ödüm koptu ya içini çekip duruyo oğlum çok zor sakinleştirdim senağlama

ayyy kizz kiyamam sana
korkma canim sekerli su verseydin hemen bebgine
bol sekerlii serbetlii
korkmaa dual okusaydin fatiha falann
offf aman bee cocugun yaninda onun derdi ney ylee
onlar para kazaniyoo
bizimkiler kendini yirtiyooo

ah ahhh
kızlar ya bu maçlardan çektiğimiz nedir bilmem ki
benimki de maç bitmiş
ben mutfaktayım
salondan tezahurat gelio
almış bizimki kızımızı kucağına hoplata zıplata bağırıyor...
daha bebiş 19 günlük helak etmiş kızımızı...
onlar bi top peşinde bizimkiler de onların peşinde:):)
senin de aklın çıkmıştır
ama bir şey olmaz cnm
merak etme sen..

hahah koptum yaa :roflol: yani olaya degilde mac yüzünden adamlarin yaptigina :roflol:
gerci bisey olmaz benimde babam ziplatirmis beni mac larda vs vs ve su an saglikliyim :roflol:

ya sormayın kızalr oglum 3 aylık olcak ınanırmısınız goz yası geldı gozunden aklım cıktı bende basladım aglamaya korkudan offff bişey olurmu ani korkmadan dolayı sizce ne olur olmaz diyin ama feci ffeci korktu yani

hahah koptum yaa :roflol: yani olaya degilde mac yüzünden adamlarin yaptigina :roflol:
gerci bisey olmaz benimde babam ziplatirmis beni mac larda vs vs ve su an saglikliyim :roflol:

ya ama cocuk yanında uykudaydı uyuyordu yani babası bagırınca oda korkudan zıpladı ah yavrum yaaa

ah şu babalar ya bizimkininde farkı yok canım malesef
bişey olmaz ALLAH ın izniyle merak etme canım korkudan bagırmıştır hiçbişeycikler olmaz geçer ...

ya ama cocuk yanında uykudaydı uyuyordu yani babası bagırınca oda korkudan zıpladı ah yavrum yaaa

ay canim inan bebisine üzüldüm,senin korkmanada üzüldüm..ama kendimde bildigim icin gülesim geliyor.benim henüz bebegim yok ama sanirim kocamin agzini bantlicam her macda :roflol:

canım benim kızımda öyle acaip korkak bişey..telefon çalsın kapı çalsın şıçrıyor ..başlıyor bağıra bağıra alamaya..zamanla düzelir umarım..

hiç bir şey olmaz canım endişelenme,,,ürkek oluyorlar o aylarda tabi annelerde:)) bebişle beraber sende güveninde büyüyor.. bu taktıklarına ben nelerle uğraşmışım diyorsun ilerde... gönlün ferah olsun benim kadar araştıran okuyan anne yoktur doktorumu bile bayıltmış insanım sorularımla yani rahat ollll ....

bi sey olmaz allahin izniyle korkma simdi bebegin nasil
aman canim gecmis olsun ya
hay iyiki benimki mac delisi degil o kadar ha
bakar da deli gibi bagirmaz iyi ki
onun yerine ben bagirirom bazen :))
hadi neyse gecmis olsun bununla dua et rahat yatsin diye

canım aynı şeyi yaşamışız 15 gün önce fener bahçenin maçı vardı aynen eşimin yanında uyuyordu fener bahçe gol atınca çok felaket bagırdı mutfaktaydım ben ordayken korktum çocukta yanında korktu nasıl aglıyor dudak ediyor susturamıyorum bir dakika susuyor tekrar başlıyor ama birşey olmadı çok şükür merak etme birşey olmaz

anne yureyi iste yavrusunun ustune tuy konsa bile korkum endiseleniyor canim seni cok iyi anliyorum guzelim bisey olmaz canim merak te bebekler yuksek sese aliskin olmadiklari icin ani seslere korkuyolar.benim ikinci bebeyim ben bile hale panikliyorum ufacik biseyde .saglicakla buyut bebeyini insallah

çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için bebeğim şu anda çok iyi ama gece ara ara sıçradı hala şokumuzu atamadık üstümüzden :)

oy canım yazık ona korkmuş durduk yere bile sışrıyorlar bi de bağırılınca..eşin de üzülmüştür sebep olduğu için bu arada ne maçı yav dün maç mı vardı???

bişi olmaz canım korkma..be nim bebiş çok ağlıyordu çok gazlı susmak bilmiyo babası kucağında SEN SUSMIİİCANMIII diye bağırdı bebeğimin sesi kısıldı ağlamaktan ama günlerce uykuusund İÇ ÇEKTİ yavrum

bi tanee çaksaydın :) yahu yazık bebişe ya yavrum kıyamam ben onaaa
üzülme yasemincim bişey olmaz heralde ascık su verseydın

oy canım yazık ona korkmuş durduk yere bile sışrıyorlar bi de bağırılınca..eşin de üzülmüştür sebep olduğu için bu arada ne maçı yav dün maç mı vardı???

ewet cnm vardı maç benim eşim manchesterı tutar onun macı vardı barselonayla starda sorma atınca bizimki uçtu

kızlar az önce bebeğimi banyo yaptırıcagım ıcın havlusuyla kremlerını fılan alıyım dedım oglumuda babasının yanına yatırdım babasıda mac ızlıyordu gol olunca bırden cok fena bagırdı esım... gollll dıye ben bıle korktum ıcerde bı geldım oglum ole korkmuskı suratı morarmıs aglamaktan katıla katıla agladı cok korktum kızalr bişe olurmu ödüm koptu ya içini çekip duruyo oğlum çok zor sakinleştirdim senağlama

OYY yazik ya kurban olurum bennn ne günah ya ama korkma bu aylarda zaten en herseyden kolay korkuyo olurlar bise olmaz insallah sikma canini

Back