Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek kac aylık? 2 aylık bebısım var taze bılgımle yazıyım. benım kuzucuk 15 20 gunlukten berı emzırırken ıkına sıkına bı hal olur yapardı her emmede dr normal dedı. 7 8 kere alt acarım mısal 5 i kesın kaka olurdu. su bı haftadır 6 7 kez acıyorum bunların 3 u kaka :)) ıshal daha su gıbı putursuz oluyormus. gaz ılacı bende aldım kullanmadım . dızlerıme yatırıp karnına sırtına belıne saat yonu masajını uyguluyorum sonra pusete yatırıyorum bacaklarını ıttırebılıyor dıye o zaman rahatlaması kolay oluyor. ne kadar cok yapıyor kı ? o dedıgım 7 8 bez ı dr hepsı kaka olsa da normal demıstı de ondan sordum. ama sayısını mı mıktarını mı dıyosun acaba? bı de daha once sleepy kullandım o cok emmıyor sanırım kaka oldugu gıbı yuzeyde olunca bol gozukuyordu sonra prıma kullandım o emınce kaka mıktarı az gıbı gorundu sonra degıstırıp denedım yıne aynı sanırım haklıyım.Kızlar bebegime gaz ilacı aldim onu verdiğim günden beri sebep omu bilmiyorum ama aşırı derecede kaka yapıyor sürekli altını değiştirdiğinde kakasi var bu normalmi sizce eskiden bu kadar yapmıyordu ishal olma durumu varmi yenidoğan bebekler günde kaç kere kaka tapar
8 kez 1 aylikbebek kac aylık? 2 aylık bebısım var taze bılgımle yazıyım. benım kuzucuk 15 20 gunlukten berı emzırırken ıkına sıkına bı hal olur yapardı her emmede dr normal dedı. 7 8 kere alt acarım mısal 5 i kesın kaka olurdu. su bı haftadır 6 7 kez acıyorum bunların 3 u kaka :)) ıshal daha su gıbı putursuz oluyormus. gaz ılacı bende aldım kullanmadım . dızlerıme yatırıp karnına sırtına belıne saat yonu masajını uyguluyorum sonra pusete yatırıyorum bacaklarını ıttırebılıyor dıye o zaman rahatlaması kolay oluyor. ne kadar cok yapıyor kı ? o dedıgım 7 8 bez ı dr hepsı kaka olsa da normal demıstı de ondan sordum. ama sayısını mı mıktarını mı dıyosun acaba? bı de daha once sleepy kullandım o cok emmıyor sanırım kaka oldugu gıbı yuzeyde olunca bol gozukuyordu sonra prıma kullandım o emınce kaka mıktarı az gıbı gorundu sonra degıstırıp denedım yıne aynı sanırım haklıyım.
Tatlı yiyorum onun dışında ne yapabilir kiGaz ilacının sebep olduğunu sanmıyorum sizin yediğiniz bir şey etkendir..
Yaptığında igrenmesenin fotosunu atiyimi 1 aylık 3 kiloBebeğiniz kaç kilo?
Benimde kız 2 aylık. Başlarda çok kaka yapıyordu. Şimdi günde 1 ya da 2 kere yapıyor.
Kakasının yoğunluğu ishal gibi mi?
Atın iğrenmeyiz.Yaptığında igrenmesenin fotosunu atiyimi 1 aylık 3 kilo
Tmm yaptığı zaman aticamAtın iğrenmeyiz.
Bilemiyorumki sıvı aticam resminiBebeğiniz kaç kilo?
Benimde kız 2 aylık. Başlarda çok kaka yapıyordu. Şimdi günde 1 ya da 2 kere yapıyor.
Kakasının yoğunluğu ishal gibi mi?
BoleYaptığında igrenmesenin fotosunu atiyimi 1 aylık 3 kilo
Bu kaka rengi ve kıvamı gayet normal görünüyor.Benim kızım 3 buçuk aylık ve ikinci ayına kadar günde 6 7 defa kaka yapıodu.Doktorumuz normal olduğunu söylemişti.Suan günde 1 veya 2 çok nadir 3.Biz de sab simplex kullandık ilk zamanlar.Ama bı işe yaramadı.Gaz sancıları da ikinci aydan sonra bitti.Suan kullanmıorum hicbisey.Bilemiyorumki sıvı aticam resmini
Bole
Yaaa çok tatlısınuretimhanewala ben de diodum bunu.Sadece emiodu benimki de ve emer kaka yapardı.Nasil oluo bu iş diodum ben de.Meger çok normalmiş.Endise etme canımBenimki de henuz 23 gunluk, gunde 6-7 kere kakali bez degistiriyorum, 2-3 tane de sadece cisli bezi oluyo. Uretimhane sanki, sutu iciyo, işliyo ve çıkariyo... Doktor normal diyor. Ben sadece anne sutu veriyorum, gaz ilaci henuz hic kullanmadik. Ayrica gaz yapmasin diye yediklerime cok dikkat ediyorum, tatli filan yemiyorum
İyi olsun da minik kuşlar, paket paket bezler feda olsun onlara dicem ama stoklar bitince napicaz bilmiyorumYaaa çok tatlısınuretimhanewala ben de diodum bunu.Sadece emiodu benimki de ve emer kaka yapardı.Nasil oluo bu iş diodum ben de.Meger çok normalmiş.Endise etme canım
Tatlı yiyince ne oluyo ben çok yiyerum sikintilimiBenimki de henuz 23 gunluk, gunde 6-7 kere kakali bez degistiriyorum, 2-3 tane de sadece cisli bezi oluyo. Uretimhane sanki, sutu iciyo, işliyo ve çıkariyo... Doktor normal diyor. Ben sadece anne sutu veriyorum, gaz ilaci henuz hic kullanmadik. Ayrica gaz yapmasin diye yediklerime cok dikkat ediyorum, tatli filan yemiyorum
Süt ve çikolata gaz yapiyor ya, benim icin de tatli demek cikolata ve dondurma demekTatlı yiyince ne oluyo ben çok yiyerum sikintilimi
Kaka rengi çok normal.. Deneme yanılma yapacaksınız ancak öyle bulursunuz bir süre gaz ilacını kesin bir süre yediklerinizi değiştirin 3 gün takip yapın.. Ama gaz ilacı kaka artırmıyor, benim oğlum 7 günde bir yapardı kakasını gaz ilacı da kullanırken..
Ben baya bi zulalamistim eridi suanİyi olsun da minik kuşlar, paket paket bezler feda olsun onlara dicem ama stoklar bitince napicaz bilmiyorum
Ben şeker yiyorum şerbetli tatlılar çikolatayı bilmiyodum bol bol yiyodum yemem bidaSüt ve çikolata gaz yapiyor ya, benim icin de tatli demek cikolata ve dondurma demek