Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeğim 3 haftada 300 gr almış
çok az emiyo sağıp veriorum içmiyo mama içmiyo 25 ml ile 5 saat duruyo
yani hiçç iştahı yokk ama uyuyo gülüyo oynuyo aç olsa uyumaz ama önceden 100 ml içerdi şimdi hiççç emmiyo içmiyo desem doğrudur napcam ben
yani hiçç iştahı yokk ama uyuyo gülüyo oynuyo aç olsa uyumaz ama önceden 100 ml içerdi şimdi hiççç emmiyo içmiyo desem doğrudur napcam ben
canım uykudayken yedirmeyi emzirmeye çalış bakalım benimkide öyle aç ama güler oynar uyur.uykudayken içer belki bide onu dene.seni çok iyi anlıyorum.yemeyen bebek çok zor ve yıpratıcı.allah yemeyen bebek annelerinin yardımcısı olsun
Evet arkadaşım haklı. Ben de uykudayken kandırırdım. Bir de memeye tutunca çığlık çığlığa bağırıyorsa, emme pozisyonunu beğenmiyor olabilir. Ben çok enteresan bir pozisyona geçtim. Sol göğsümü emerken yırtınıyordu, ben de sol tarafıma birazı sol bacağıma çıkacak şekilde bir elyaf yastık koydum. Oğluşumu da yüzü memeye bakacak şekilde yatırdım. Sol elimle oğlumun başımı, sağ elimle de memeyi tutup soktum ağzına. Eh bu onu bir süre idare eder. Daha önce ayakta emzirdiğim olmuştu. Sonra normal emzirme, şimdi de bu. Bakalım ne pozlara gireceğiz? :2:
noldu canum hala devam edşyormu iştahsızlık.benimkinin devam ediyor.hiç vermesem hiç istemşycek ı durumdayız yani seninki ne güzel anne sütü alıyor benimki hiç emmedi mama ile büyüyor artık yesinde anne sütü mama farketmez diyorum.benimki tam yemek saatinde uyuyor bide aç olan çocuk uyurmu uyuor valla
biraz daha çok yemeğe başladı üşütmüş olabilir dediler tabi kusması da çok üşütmesine bağlı galiba uyanacakken hemen biberonu veriyoruz öyle daha çok içiyo ya da telefonun müziği ile de içiyo deneyin valla ben de kilo alsında mama süt farketmez diyorum
noldu canum hala devam edşyormu iştahsızlık.benimkinin devam ediyor.hiç vermesem hiç istemşycek ı durumdayız yani seninki ne güzel anne sütü alıyor benimki hiç emmedi mama ile büyüyor artık yesinde anne sütü mama farketmez diyorum.benimki tam yemek saatinde uyuyor bide aç olan çocuk uyurmu uyuor valla