Bebeğim çok iştahsız

pembemavianne

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
38
41
18
34
Herkese merhaba,
12 ay 10 günlük kızım var. Çok istahsiz,yemek yemek istemiyor,daha 3 aylıkken bile mama içmek istemez ,ağzını kapatırdı.Aynı şeyi şimdi ek gida için yapıyor,yemeklerin tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor, ağzını kitliyor.Bu durumu yaşayan ve bu durumu aşmış olanlar var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bizde 5 aylığız aynısı bizimde. Ağzını kapatıyor derin uyusunda mama vereyim diye fırsat kolluyorum resmen o kadar çok stres oluyorum üzülüyorum

Bizde 5 aylığız aynısı bizimde. Ağzını kapatıyor derin uyusunda mama vereyim diye fırsat kolluyorum resmen o kadar çok stres oluyorum üzülüyorum
Muhtemelen benim bebeğim gibi istahsiz olacak ek gida döneminde. Mama içmek istemediği zaman doktorumuz istahsiz olacak demişti.

Merhaba çocuk doktoruyla görüştükten sonra bir ergoterapistten destek alsanız? Belki besinlerle onların dokularıyla duyu problemi vardır ve bu yemesini etkiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…