bebeğim çok ıkınıyor

tuserk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
12
0
16
Çanakkale
36 günlük bir oğlum var. gaz sorunu yaşıyoruz ilk 10 gün sorunsuz geçti. ancak yavrum sürekli ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan. İçim parçalanıyor kuzucuma. Böyle sorunlar yaşayan varmı. Birde dr. umuz Bio Gaia ve nutre diye bitkisel bir ilaç kullanmamızı söyledi kullanıyorun ancak tamamen iyi gelmiyor tabii. Geçici rahatlatıyor. Sesleri kısıldı ıkınmaktan onun içinde dr. Asisit verdi balgam varsa atsın dedi. Dr.a git ayrı dert gitme ayrı dert. Sanki yeterince incelemiyorlar gibi.

Selam canim, benimde iki aylik bebegim var. Bizdede oldu hatta hala var o ikinma olayi. Hatta oleki beni uykumdan bile uyandirabiliyordu dusun. Rezene cayi tavsiye edildi bi doktora sordum tam tersi tavsiye etmiyoruz dedi bagirsaklari tembellestirdigi icin. Ben cocugum kakasini yapamiyor ondan ikiniyor sanmistim cok sukur gazdanmis. Damla aldim ama kullanmadim canim hani bi zaman sonra alisir bunyesi diye. Elimden geldigince kol bacak hareketleri yaptiriyorum gazini aliyorum bazen boyle. Gobegine masaj yapiyorum losyon yardimiyla. Hala daha ikinmak zorunda kaliyor ne yapalim, sagliklari yerinde olsunda bunlar normal seyler.

Insan sadece kendi yaşıyor sanıyor tabii. Tek dertleri bu olsun yavrularımızın. Sesi nasıl ıkınmaktan bi kısılma falan oldu mu siz dede. Bende rezeneyi araştırdım ama çok mantıklı gelmedi banada gerçi ilaç kullanıyorum belki de ilaçtan iyidir bilemem tabi. Hep iyi olsun bebişler

benim ğlumda 2,5 aylık.bizdede var.doktor zinco verdi gazı için.bazen nane demleyip veriyorum.

bizde de vardı aynı sorun.bütün gece ıkınıyodu.kakasını yapınca rahatlıyodu.şimdi biraz geçti.2.5 aylık şu an.bende gaz ilacı falan verdim.ama zeytin yağı içirdim sabahları o iyi geldi

zeytinyağı iyi geliyor gerçekten benimde 2,5 aylık oğlum var ve gazdan dolayı cok ağlıyordu rezeneyi hem kendim içti hemde 2 cay kaşığı bebeğime verdim işe yarıyor.ama bunun yanında colic-end diye bitkisel bir surup kullanıyoruz

Insan sadece kendi yaşıyor sanıyor tabii. Tek dertleri bu olsun yavrularımızın. Sesi nasıl ıkınmaktan bi kısılma falan oldu mu siz dede. Bende rezeneyi araştırdım ama çok mantıklı gelmedi banada gerçi ilaç kullanıyorum belki de ilaçtan iyidir bilemem tabi. Hep iyi olsun bebişler

selam canim,

hayir ses kisilmasi olmadi..
belki baska birseyden sesi kisilmistir bebeginin...usutme vs??? yani sesleri kisilacak olsa aglarken kisilmaz mi bagirmaktan ??? :26:

Canim onun cozumu yok gibi bisey ben de yasiyorum bunlari hatta bebegim geceleri kukruyo resmen tamamen kesemezsin ama azaltabilirsin soyle ki;gece yatirmadan once altini bezlemeden once kulak cubugunu zeytinyagina batir ve makatinin etrafina masaj yap ufak ufak iceri de sokabilirsin tabi fazla zorlamadan gazini bu sekilde cikartacaktir

Back