• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok huysuz

kaygilibianne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
25
14
3
35
Mrba anneler 9aylık bi bebeğim var doğduğu günden beri çok huysuz huzursuz uykusu da yine düzensiz önceleri gaz sancısı dedik sonra diş çıkardı ona yorduk ama günler geçti değişen hiç bi şey yok napsam olmuyo kucağa alıyorum olmuyo bırakıyorum olmuyo oynuyorum ilgileniyorum nafile 😢artık kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum mental olarak bitik durumdayım.lütfen geçecek diyin bana yardımcı olun psikolojik olarak çok yıprandım

evet alerjisi var ve dikkat ediyorum bi süre diyet yaptım deri testi falan yapıldı ona göre ilerliyorum ama işte ona rağmen hala huysuzlukta bi yol katedemedik🥺
Diyette belki hala kaçak vardır sizin tespit edemediğiniz. 2 yaşın altında alerji testleri bütün alerjileri tespit edemiyor. Mesela testte sadece fındık alerjisi çıktı diyelim. Kesin fındığa alerjisi vardır demek bu ama başka hiçbir şeye alerjisi yok anlamına maalesef gelmiyor. Bu durumda da annenin deneme yanılma yoluyla diyet yaparak alerjik besini tespit etmesi gerekiyor. Benim tavsiyem yumurta, kuruyemis, kırmızı mercimek, kırmızı mor renkli meyve ve sebzeler ve gluteni tamamen kesin 2 hafta. Bebeginizde düzelme olursa kestiğiniz besinlerden en çok ihtiyaç duydugunuzdan başlayarak yemeye başlayın teker teker ve hepsini tek başına 3 gün yiyin. Yani bugün ekmek denediyseniz 3 gün boyunca başka bir şey denemeyin ve hep ekmek yiyin. Ekmekte sorun yaşamazsanız salça deneyin gibi.

Benim bebeğimde çok yaygın bir alerji vardı ve testleri temiz çıkıyordu. Ben dokunan her şeyi bu yöntemle kendim tespit etmek zorunda kaldim

Bu arada karabiber, tarçın, zencefil, zerdecal, kırmızı biber de dokunabilir. Bunlardan düzenli kullandığınız baharat varsa bir kesip gozlemleyin

Back