- 30 Kasım 2017
- 54
- 32
- 31
Merhaba arkadaşlar. Üç aylık bebeğim çok hasta. Doktor beyin içi yüksek tansiyonla doğmuş dedi. 2 aylık olana kadar farkedemedim. Doğduktan birkaç saat sonra çenesi titremeye başladı. Hastanedeki doktor normal deyince bende pek dikkate almadım ama çenesinin sürekli titriyor olması endişelendirmiyor değildi. Kime söylesem açıklayıcı cevap veremediler, meğer hastalığının ilk belirtisiymiş. 1,5 aylıkken bebeğimle uçağa bindim. İlk o gün çığlık atarak aglamaya başladı, günler geçmesine rağmen, bitürlü sakinleşmedi. Tam tersi dahada kötüye gitti, çenesi ile birlikte eli ayagıda titremeye başladı. Başı sağa sola sallanıordu sürekli. Kusma iştahsızlık uykusuzluk vardı. Sinir kirizleri geçirmeye başladı. Kabus gibi geçen iki haftadan sonra doktora gittim, keşke daha önce gitseydim, ne biliyim sakinleşir yeni şehre yeni eve alışamıyordur diye düşündüm. Meğer uçağa binerken bebeğim basınçtan etkilenmiş ve hastalığın güçlenmesine zemin açmış. Şu ana kadar 3 doktara gittim, hepside kendi alanında uzman başarılı insanlar. Ama hiçbirinin uyguladığı tedaviler etki göstermiyor. Son kapısını çaldığım doktor sırayla 3 farklı tedavi uyguladı ama hiç biri bebeğimi sakinleştirmedi. Napıcam bilmiyorum. Bebeğimin başının ağrısına dayanamayıp gece gündüz uyuyamadan ağlamasına yüreğim dayanmıyor. İsyan ettim dün gece. Allahım böyle masum bir yavruya niye acı çektiriyor diye. Keşke bütün acılar benim olsada oğlum güle oynaya uyusa... Moralim çok bozuk. Bebeklerde görülen yüksek tansiyonla ilgili bilginiz varsa paylaşabişir misiniz???