Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok hasta:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Altyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
54
32
31
Merhaba arkadaşlar. Üç aylık bebeğim çok hasta. Doktor beyin içi yüksek tansiyonla doğmuş dedi. 2 aylık olana kadar farkedemedim. Doğduktan birkaç saat sonra çenesi titremeye başladı. Hastanedeki doktor normal deyince bende pek dikkate almadım ama çenesinin sürekli titriyor olması endişelendirmiyor değildi. Kime söylesem açıklayıcı cevap veremediler, meğer hastalığının ilk belirtisiymiş. 1,5 aylıkken bebeğimle uçağa bindim. İlk o gün çığlık atarak aglamaya başladı, günler geçmesine rağmen, bitürlü sakinleşmedi. Tam tersi dahada kötüye gitti, çenesi ile birlikte eli ayagıda titremeye başladı. Başı sağa sola sallanıordu sürekli. Kusma iştahsızlık uykusuzluk vardı. Sinir kirizleri geçirmeye başladı. Kabus gibi geçen iki haftadan sonra doktora gittim, keşke daha önce gitseydim, ne biliyim sakinleşir yeni şehre yeni eve alışamıyordur diye düşündüm. Meğer uçağa binerken bebeğim basınçtan etkilenmiş ve hastalığın güçlenmesine zemin açmış. Şu ana kadar 3 doktara gittim, hepside kendi alanında uzman başarılı insanlar. Ama hiçbirinin uyguladığı tedaviler etki göstermiyor. Son kapısını çaldığım doktor sırayla 3 farklı tedavi uyguladı ama hiç biri bebeğimi sakinleştirmedi. Napıcam bilmiyorum. Bebeğimin başının ağrısına dayanamayıp gece gündüz uyuyamadan ağlamasına yüreğim dayanmıyor. İsyan ettim dün gece. Allahım böyle masum bir yavruya niye acı çektiriyor diye. Keşke bütün acılar benim olsada oğlum güle oynaya uyusa... Moralim çok bozuk. Bebeklerde görülen yüksek tansiyonla ilgili bilginiz varsa paylaşabişir misiniz???

Canımmm geçmiş olsun inan çok üzüldüm ... iyi araştıran bi hastaneye git üniversite hastanelerine mesela .. inş bi an önce sağlığına kavuşur bebeğin .. rabbim şifa versin inşş yavrucağa

Ah bebeğim benim. Çok çok üzüldüm. Moralinizi yüksek tutun, tedaviler cevap verene kadar annesinin stresini bari hissetmesin yavrucak. Allah sabrınızı bol versin. Acil şifalar diliyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun.Derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşAllah. isyan etme canım. Çok zor bi durum. Dua et sabırla. inşAllah tedavisi en kısa zamanda olur.

O kadar üzüldüm ki anlattıklarıniza . Benim bebeğim yok , olmuyor . Tüp bebekle bir kere hamile kaldım o da 3.5 aylıkken düştü .. zaten hassastim şimdi daha da çok hassas oldum çocuklara karşı . Bir çocuğun ağlamasına dayanamıyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Evladınıza saglik, size de sabır versin . İnşallah biran önce sağlığına kavuşur bebeğiniz . Sizin için dua edeceğim . Zorda olan şifa bekleyen herkese sağlık sıhhat versin Rabbim

Merhaba arkadaşlar. Üç aylık bebeğim çok hasta. Doktor beyin içi yüksek tansiyonla doğmuş dedi. 2 aylık olana kadar farkedemedim. Doğduktan birkaç saat sonra çenesi titremeye başladı. Hastanedeki doktor normal deyince bende pek dikkate almadım ama çenesinin sürekli titriyor olması endişelendirmiyor değildi. Kime söylesem açıklayıcı cevap veremediler, meğer hastalığının ilk belirtisiymiş. 1,5 aylıkken bebeğimle uçağa bindim. İlk o gün çığlık atarak aglamaya başladı, günler geçmesine rağmen, bitürlü sakinleşmedi. Tam tersi dahada kötüye gitti, çenesi ile birlikte eli ayagıda titremeye başladı. Başı sağa sola sallanıordu sürekli. Kusma iştahsızlık uykusuzluk vardı. Sinir kirizleri geçirmeye başladı. Kabus gibi geçen iki haftadan sonra doktora gittim, keşke daha önce gitseydim, ne biliyim sakinleşir yeni şehre yeni eve alışamıyordur diye düşündüm. Meğer uçağa binerken bebeğim basınçtan etkilenmiş ve hastalığın güçlenmesine zemin açmış. Şu ana kadar 3 doktara gittim, hepside kendi alanında uzman başarılı insanlar. Ama hiçbirinin uyguladığı tedaviler etki göstermiyor. Son kapısını çaldığım doktor sırayla 3 farklı tedavi uyguladı ama hiç biri bebeğimi sakinleştirmedi. Napıcam bilmiyorum. Bebeğimin başının ağrısına dayanamayıp gece gündüz uyuyamadan ağlamasına yüreğim dayanmıyor. İsyan ettim dün gece. Allahım böyle masum bir yavruya niye acı çektiriyor diye. Keşke bütün acılar benim olsada oğlum güle oynaya uyusa... Moralim çok bozuk. Bebeklerde görülen yüksek tansiyonla ilgili bilginiz varsa paylaşabişir misiniz???
Canim bi gelisme varmi bebegin nasil??

Çok üzüldüm canım rabbim sifasinı verir insallah biran önce..son durum nedir..

Allah yardimciniz olsun :KK43:.
Biz koca insanlar bile bas agrisina dayanamiyorken el kadar bebe, ufacik kafasi :KK43::KK43:
Cok cok uzuldum...
Elinizden geldigi kadar arastirma universite hastanelerine gidin.
Elbet vardir bir caresi :KK43:
Gelismeleri yazin lutfem.

Canim bi gelisme varmi bebegin nasil??
Merhaba arkadaşlar müjde!!!! Bebeğim çok iyi tedaviler başarılı oldu. Rabbim dermanı verdi. Şu an gayet sağlıklı maşallah... Şindi sadece şımartılmak istediği zaman ağlıyor:anne: bende seve seve şımartıyorum :halay:Bu süreçte beni desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar müjde!!!! Bebeğim çok iyi tedaviler başarılı oldu. Rabbim dermanı verdi. Şu an gayet sağlıklı maşallah... Şindi sadece şımartılmak istediği zaman ağlıyor:anne: bende seve seve şımartıyorum :halay:Bu süreçte beni desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim
Ne kadar mutlu oldum anlatamam çok şükür hayat boyu sağlıklı mutlu ve huzurlu olmasını dilerim

Bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim gerçekten,Allah bı daha başa vermesin inşallah. Peki çene titremesinden başka belirtisi var mı benim de 1.5 aylık bir bebeğim var çenesi titriyor arada endişelenmeli miyim , zaten en ufak bir şeyden endişeleniyor um şimdi artık yatamam

X