• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim çok hareketli yardım istiyorum..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

xsxirin xsxeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
10
0
86
Denizli
arkadaşlar bebeğim 11 aylık ve çok hareketli bir şeyin başında enfazla 2 dk sabit durabilyo bi oraya bi buraya yürümüyor emekliyor ve sıyırıyo deriz ya hani oraya buraya tutunarak heryere ulaşıp istediğini yapıyor aşırı hızlı hareket ettiği için çok fazla souk soluğa kalıyor bazen kalbi yerinden fırlıcakmış gibi oluyor ve ancak kucağıma alarak hareket etmesini kısıtlıyorum ve dinlenmesini sağlıyorum benim sorum şu çevremdekilerin dediğine göre böle bebekler için sakinleştirici tarzında iaçlar oluyormuş sizce bi doktora gidip denemelimiyim yoksa benim çocuğum sadece yaramazmı eşim sen çok pinpiriklisin oğlumuz sadece kıpırdak okadar dio napcamı şaşırdım yardım edermisiniz..

merha benim kızımda çok hareketli sakinleşmiyo hep öyle gidiyo kızım kendi yaşıtlarıyla olunca sakinleşiyo

benim kızımda 11 aylık 15 mayısa yaşına girecek.maaşallah benim yavrumda çok hareketli emeklemeyi bıraktı yürümek için heryere tırmanıyor.sakinleştirici ilaç verme fikri bana çok saçma geldi bence sakın ilaç falan verme.tam hareket etme zamanları yürümeyi başka türlü nasıl öğrenecekler...

canım kesinlikle başkalarının lafıyla hareket etme cocuğunu dr kontrolünde büyüt. ayrıca çocuğun en çok hareket ettiği dönemdesiniz böyle durumlar çok normal. :emir_bebek: :emir_bebek:

bence doktora götür hiperaktivite falan olabilir belki. zararlı bir durum değil ama en azında nasıl davranman gerektiğini öğrenirsin.

çok saolun ilaç fikri banada saçma geldi ama insan şaşırınca ne yapcanı bilmezmiş ya öle oldum bende inananın teşekkürler fikirleriniz için bencede en iyisi bi profosyönelden yardım almak..

bence sus pus bir cocuk olmasindansa hareketli olmasi daha sevimli ,cukalata seker cola gibi asitli icecekler yeyip icen cocuklar daha hareketli oluyor

merhaba arkadaşım bencede bebeğinin çy aralar hareketli olması çok normal benim kızım 9 aylıkken yürüdü ve eline aldığı herhangi bir eşya ile 10 saniyedenbazla ilgilenmiyordu ordan oraya gidiyor herşeyi karıştırıyor kızlı hareket ettiği için sağa sola çarpıyordu çok sık düşüyor kalkıyordu ve kızım şuan 2,5 yaşında nerdeyse hala çok hareketli bu yapısından geliyor zaten doktorlar hareketli bebeklerden korkmayın diyorlar hareketsizlerde sorun oluyor çoğunlukla

şuan 11 aylık bugün öyle yoruldum ki sayesinde yorgunluktan ağladım çok çok yaramaz ya

Çok normal bu aydaki bebekler için benimkide öyle ve buradaki bir sürü arkadaşın bebeğide ben kesinlikle ilaç kullanmayı düşünmem kullanacağım her ilaç onun vucuduna az yada çok uzun yıllar sonra belkide zarar verecektir.12 ay gaz sıkıntısı çektikte yine ilaç vermedim aman derim gerekmedikçe ilaç verme hem bebeğinin özgürlüğünü kısıtlama hem kimyasını bozma.

arkadaşım benim kızım da 10 aylık ve inanılmaz hareketli bende senin gibi bazen sabreemiyorum am onlar açısından düşününce onlara hakveriyorum malum öyle yapmak onlaı eğlendiriyor bide benim kızımın uykusu çok hafif günde iki defa uyuyor gündüzleri 2 şer saat sizce normal
mi?

hiperaktivite bir hastalıktır,nörolojik rahatsızlıktır.her hareketli çocuk asla hiperaktif değildir...11 ay 15 ay arsı bebeklerin en hareketli olduğu,kendini kabullendirmeye çalıştığı,her aile için zor gecebilecek bi dönemdir..gelip geçici olacaktır sıkıntı yapmayın derim..fazlada engellemeyin..

benim oğlum var 7 aylıkken emekledi o günden beri uyku hariç hiç oturmaz... ordan oraya koşturur durur... 25 aylık oldu şu an... bir de kızım var 15 aylık keşke o da koştursa emeklese bişeyler yapsa da yorsa beni... ama malesef PVL li olduğu için desteksiz bile çok kısa oturuyor...

Back