• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim çok halsiz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arac

süt oğlum :)
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
212
1
118
Kırıkkale
merhaba iki aylık bir oğlum var çok sakin bir bebek ama bugün emzik verdim ve aldı ama daha sonra meme emmekte zorlandı devamlı uyuya kaldı daha sonra emdi ve karnı doydu ama çok sessiz ve halsiz acaba bir sorun var mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

merhaba iki aylık bir oğlum var çok sakin bir bebek ama bugün emzik verdim ve aldı ama daha sonra meme emmekte zorlandı devamlı uyuya kaldı daha sonra emdi ve karnı doydu ama çok sessiz ve halsiz acaba bir sorun var mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

canım beninde bebeğim var yakında 3. aya girecek zaman zaman çok sakin ve sessiz oluyor özellikle geçen haftayı çok sakin geçirdi nerdeyse doktora götürücektimki bu hafta o sakinliğin acısın çıkardı arada sakinde olabiliryor demekki :emir_bebek:

sakin ol canım benim oğlum şuan 5.5 aylık ve ikinci ve üçüncü ayında özelikle ikinci ayında çooook sakin bir bebektigi şimdi canavara döndü sürekli ilgi şımaraıklık beni güldürün hoplatın zıplatın modunda endişelenme normal bir durum çok ararsın bugünlerini güle güle büyüt bebişini

.çok sağolun kızlar yazdıklarınız moralimi düzeltti siz de bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah

bnecede canım tadını çıkar o yalarda benim oğlumdada olmuştu sürekli uyuyordu ve sakindi ama şu an görmeni isterim gereten keyfini çıkar canımö

umarım dediğiniz gibi olur hareketli bebekler rahatsız olduklarını çabuk belli ediyor ama sakin sessiz olunca anlayamıyor insan

benim bebeğimde çok halsiz bugün hep uyudu nedeni ne bilmiyorum acaba soğuklardan olabilir mi ?

havalar soğuk diye cam kapı açamıyoruz ama bebeği önce başka odaya götürüp yaşadığı mekanı havalandırmak lazım. temiz hava, daha çok oksijen bebeğe iyi gelecektir.

ne güzel çok şanslısın benimki şu an 1 yaşında,ama çok huysuzdu canımı çıkartıyodu uykusu az yemesi az....kafana takma

her zamankinden fazla bir halsizlik varsa ateşini falan bi kontrol et bence.. gerçi benim bebeğim de 2 aylıkken günün büyük kısmını uyuyarak geçirirdi.. ama her zamankinden farklıysa bence takip etmelisin..

Back