• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok gazlı metali kullanıp memnun olan var mı

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
53
36 günlük bebeğim biogia ve sap simplex kullanıyoruz ama fayda etmiyor Nurse harveys denedik o yan etki yaptı sürekli kusturdu metsil alıp denemeyi düşünüyorum ama eminde değilim çünkü çoğuna hiç fayda etmemiş tecrübeli anneler benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk bebeğim sıfır tecrübe

36 günlük bebeğim biogia ve sap simplex kullanıyoruz ama fayda etmiyor Nurse harveys denedik o yan etki yaptı sürekli kusturdu metsil alıp denemeyi düşünüyorum ama eminde değilim çünkü çoğuna hiç fayda etmemiş tecrübeli anneler benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk bebeğim sıfır tecrübe
Hanımlar

Valla benim oğlum da o kadar gazlıydı ki ceviz kadar fıtık oldu göbeğinde .Sizin yazdıklarınızın hepsini ve daha fazlasını denedim. Kendim de emzirdiğim için bir sürü şey kullandum gaz yapmasın diye ama maalesef hiç biri işe yaramadı sabahlara kadar uyumuyordu ağlıyordu.Çıldırcak noktaya gelmiştim.Sadece karın masajı ve bacak haraketleri biraz işe yarıyordu.3. ay da kendiliğinde bir anda gazını çıkarmaya başladı ve sorun bitti.Moralinizi bozmak istemem ama çoğu bebek böyle o bitkisel şeylerin hiç biri işe yaramıyo bence.İnternette gazlı bebekler için çok masaj videosu var bi onlara göz atın derim.

Metsil, sabsimplex ve nurse harvey, ayni etken maddeyi iceriyor. Mersil kullansaniz da sabsimplexten daha iyi etki etmez.
Relaktaz damla kullanabilirsiniz. Anne sutunun daha iyi sindirilmesini sagliyor.
Biogaia'ya devam edin.
Ama ne yaparsaniz yapin gazli bebegin gazi gecmiyor. 4.aya kadar sabrederseniz rahatlayacaksiniz. Bebegi bol bol hareket ettirin.

Biogaia bize iyi gelmisti.
Ayrica saglik ocaginin verdigi d3 vitamini hem gaz hem kabiz yapiyor. Ocean d3 e gecince cocugum rahatlamisti

Benim oğlum da çok gazlı bir bebekti 3 ayda geçer dediler geçmedi 6da kesin geçer dediler yine geçmedi 8 ay sürdü. Şuan 10 aylık hala gazı olan geceler uyuyamaz ağlar karnını ittirir bağırır ne zaman çıkarabilirse o zaman rahatlatıp uyuyabiliyor. Denemediğimiz ilaç, bitki, masaj kalmadı. Sadece mommy bliss night time etkili oldu. Sap simplex kabız yapmisti en son hastanede lavman yapilmak zorunda kaldi onu kullandigimizda o yuzden dikkat edin lutfen bir cok kiside ayni sorun olabiliyor. Çabucak geçer inşallah

Benim oğlum da çok gazlı bir bebekti 3 ayda geçer dediler geçmedi 6da kesin geçer dediler yine geçmedi 8 ay sürdü. Şuan 10 aylık hala gazı olan geceler uyuyamaz ağlar karnını ittirir bağırır ne zaman çıkarabilirse o zaman rahatlatıp uyuyabiliyor. Denemediğimiz ilaç, bitki, masaj kalmadı. Sadece mommy bliss night time etkili oldu. Sap simplex kabız yapmisti en son hastanede lavman yapilmak zorunda kaldi onu kullandigimizda o yuzden dikkat edin lutfen bir cok kiside ayni sorun olabiliyor. Çabucak geçer inşallah
Lütfen uyumamış olun Mommy’s Bliss almıştım dünden beri veriyordum Şuan bebeğim hafif kustu kan noktaları var kusmuğunda göğüs ucum yara ondan mı oldu neyden oldu bilemedim

Lütfen uyumamış olun Mommy’s Bliss almıştım dünden beri veriyordum Şuan bebeğim hafif kustu kan noktaları var kusmuğunda göğüs ucum yara ondan mı oldu neyden oldu bilemedim
Yaa cok gecmis olsun bizde hic oyle bisey olmadi avrupada %80 en cok tercih edilen şurup buymuş tadı kotu oldugu icin mi kustu acaba ama kanama ilactan degildir heralde ya yine de doktoruna yarin sormadan bidaha vermeyin en iyisi cok uzuldum biz 4 kutu bitirdik ondan

Yaa cok gecmis olsun bizde hic oyle bisey olmadi avrupada %80 en cok tercih edilen şurup buymuş tadı kotu oldugu icin mi kustu acaba ama kanama ilactan degildir heralde ya yine de doktoruna yarin sormadan bidaha vermeyin en iyisi cok uzuldum biz 4 kutu bitirdik ondan
Göğüs ucum yaraydı o yüzden öyle olmuş😏

Back