• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegim çok fazla gaz problemi yaşıyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

emi_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
23
1
86
Adıyaman
slm kızlar 25 günlük bi kzım war gaz problemi çok yaşıyor rezene anason zinco metsil kullanamdıgım şey kalamdı:( olmuyo sürekli gaz çıkarıyo ama hiç rahatlamıyo ayakaları sürekli karnına çekili waziyette sizler neler kullandınız tawsilerinizi bekliyorm tşklr.:emir_bebek::emir_bebek:

dentinox gaz söktürücü diye bir karın merhemi var, valla bende o kadar çok yaşıyordum ki,bunu kullandım ilk gün bebeğim o kadar uzun uyudu kii,önce dedim noluyoo,sonra ohh bee dedim..gaz sancısı olduğu zamanlarda yada uyuyacağı zamanlarda karnına masaj yaparak uyguluyorsun,sonrasında rahatlıcak bebeğin,hem gaz çıkartıcak hemde kakasına yardımcı olacak..
benimde kullanmadığım bişey kalmamıştı,zinco metsil nurse harvey elma yağı rezene çayı falan filan..
hala sancılarımız oluyo ben kremimimden memnunum..bir de vişne çekirdeğinden yapılmış bir yastık var internette bulabilirsin onu da,onuda ısıtıp karnına koyuyorum çözüm mükemmel..

bebeğin hayırlı olsun,kimyon çayı deneyebilirsin,çekilmemiş kimyonu kaynar suya atıp demleyeceksin,bebeğine bir iki çay kaşığı vereceksin,olay bu kadar
benim bebeklerim müthiş gazlıydı,bu çaydan çok fayda gördüm
ilaçlara çok fazla yönelmemek gerek diye düşünüyorum..

canım benimde vardı aynı problem BİOGAİA diye damla var eczanelerde satılıyor 30 tl.günde 5 damla veriyorsun hem kakasını yapmasına yardımcı oluyor hemde gazını rahatlıkla çıkarabiliyor .Bi dene derim. eğer denerse aynı saatlerde vermeye özen göster.Geçmiş Olsun:(

slm kızlar 25 günlük bi kzım war gaz problemi çok yaşıyor rezene anason zinco metsil kullanamdıgım şey kalamdı:( olmuyo sürekli gaz çıkarıyo ama hiç rahatlamıyo ayakaları sürekli karnına çekili waziyette sizler neler kullandınız tawsilerinizi bekliyorm tşklr.:emir_bebek::emir_bebek:

biz sab simplex diye bir damla var onu kullandık ve rahatladık.

canım benim oğlumda da 25. gün başlamıştı.zincodan sonra sab simplex damla ve nurse harvey's şurup kullandım.ithal bunlar,eczanelerde bulunamayabiliyor..bende hiç biri çok etkili olmadı malesef..bir doktorun makalesini okumuştum,bebek 100 günlük olunca geçer gazı demiş...aynen öyle oldu valla,bıçak gibi kesildi gaz..çok iyiyiz şimdi..sabır yani..allah sabır versin kızına da sana da..

dentinox gaz söktürücü diye bir karın merhemi var, valla bende o kadar çok yaşıyordum ki,bunu kullandım ilk gün bebeğim o kadar uzun uyudu kii,önce dedim noluyoo,sonra ohh bee dedim..gaz sancısı olduğu zamanlarda yada uyuyacağı zamanlarda karnına masaj yaparak uyguluyorsun,sonrasında rahatlıcak bebeğin,hem gaz çıkartıcak hemde kakasına yardımcı olacak..
benimde kullanmadığım bişey kalmamıştı,zinco metsil nurse harvey elma yağı rezene çayı falan filan..
hala sancılarımız oluyo ben kremimimden memnunum..bir de vişne çekirdeğinden yapılmış bir yastık var internette bulabilirsin onu da,onuda ısıtıp karnına koyuyorum çözüm mükemmel..

Kardeşimin bebeği 5,5 aylık ve halen felaket derecede gazı var. Söylediğiniz bu krem onun içinde etkili olurmu acep? birde bunumu denesek, diğer herşeyi denedikte..

Denemenizi öneririm,tamamen bitkisel anason ve kimyon yağıydı sanırım içeriği..hem rahatlatıyor hemde sakinleştiriyor..

Mrblar herkese.Benimde 6 aylık bi bebeğim var ve hala gaz ağrısı çekiyoruz özellikle geceleri.Dişleri çıkıyo ishal olamadı gaz yaptı sanırım ama zinco kesinlikle 1 yaşın altındaki bebeklere kullanılmamalı die biliyorum.Tamamen 4 aylık olmadan geçmiyo yada azalmıyo.Bende şaştım artık ne yapacağımı.Ayaklarının altına yastık koyup rahatlatıyorum işe yarıyo.Denemenizi tavvsiye ederim.Geceleri o şekilde uyuyo.Sağlıklı günler...

ben de oğlumda 1.5 ay gece gündüz gaz sıkıntısı yaşadık. o kadar ki bebeğim ağlamaktan bitkin düşüyordu öyle uyuyordu. ben hergün salata yer, taze sıkılmış meyve suları içerdim. ne zamanki çiğ sebze ve meyve yemeyi bıraktım. soğuk şeyler içmedim. ayağımı sıcak tuttum. oğlumun gazı kesildi. ben de zinco, kesmeyince nurse harvey's kullandım. boşuna kullanmışım. anneler birazcık da kendilerine dikkat etmeliler. önce kendi besinlerinizi bi gözden geçirin, sonrasında geçmezse bitkisel bir şeyler içirin.

9 aylık kızımın hala gazı var...
hiç bişey vermiyorum artık. zamanla geçmesini umuyorum.

valla kim ne derse desin ben maden suyu içirdim bebeğime, günde 1 defa 1-2 çay kaşığı verdim
ne gaz sorunumuz oldu ne pamukcuk oldu ağzı
maşallah

Son düzenleme:
Denemediğimiz kalmadı damla vs. Sonunda Dr un önerisiyle kullandığımız mamayı değiştirdik Bebelac AC Almiron aldık oldukça memnun kaldık. Mama verdiğini düşünerek yazıyorum zaten anne sütü alanlarda gaz sorunu olmadını söylüyorlardı.

Back