Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar 25 günlük bi kzım war gaz problemi çok yaşıyor rezene anason zinco metsil kullanamdıgım şey kalamdı olmuyo sürekli gaz çıkarıyo ama hiç rahatlamıyo ayakaları sürekli karnına çekili waziyette sizler neler kullandınız tawsilerinizi bekliyorm tşklr.
slm kızlar 25 günlük bi kzım war gaz problemi çok yaşıyor rezene anason zinco metsil kullanamdıgım şey kalamdı olmuyo sürekli gaz çıkarıyo ama hiç rahatlamıyo ayakaları sürekli karnına çekili waziyette sizler neler kullandınız tawsilerinizi bekliyorm tşklr.
dentinox gaz söktürücü diye bir karın merhemi var, valla bende o kadar çok yaşıyordum ki,bunu kullandım ilk gün bebeğim o kadar uzun uyudu kii,önce dedim noluyoo,sonra ohh bee dedim..gaz sancısı olduğu zamanlarda yada uyuyacağı zamanlarda karnına masaj yaparak uyguluyorsun,sonrasında rahatlıcak bebeğin,hem gaz çıkartıcak hemde kakasına yardımcı olacak..
benimde kullanmadığım bişey kalmamıştı,zinco metsil nurse harvey elma yağı rezene çayı falan filan..
hala sancılarımız oluyo ben kremimimden memnunum..bir de vişne çekirdeğinden yapılmış bir yastık var internette bulabilirsin onu da,onuda ısıtıp karnına koyuyorum çözüm mükemmel..