Bebeğim çok değişik tekmeliyor.

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
Yaklaşık 2 aydır belkide biraz daha fazla olabilir kalp atımındaki serilik gibi tekmeliyor, Dr uma sorayım diyorum hepte unutuyorum haftaya tekrar gidecem İnşallah bu sefer untmam sorarım. Sürekli aynı şekilde tekmelemiyor ama ara ara bu şekilde tekmeliyor 35. haftadayım doğumada az kaldı. Bu arada cinsiyeti oğlan.
Bu durumla karşılaşan ve sebebini bilen varmı arkadaşlar.

Asudecim oğlun artık çıkmak istiyo o daracık yerden anlamadın mı halen ??? kaydirigubbakcemile3

canım anlattığın tekme değil hıçkırık.günde 2-3 kez tekrarlar.korkulacak bişiy yok

Benimde hep kasıklairmin orada oluyor tık tık tık tık 3 dk kadar sürüyor dışarıdan biri elledindede hisseidyor

benimkide birkaç gündür sanki içimde titriyor dışardan ellediğindede hissediliyor

Hıçkırıkmı Allah Allah :emir_bebek:

Peki bu şekilde olduğunda eşim kulağını dayasa ses duyarmı? Zaman zaman kalp atışı duyuluyorda kaydirigubbakcemile3

Evet benimde ritmik bir şekilde kasıgımda hissediyorum.Hatta gecen NST ye girdim kalp atısı sesisinin yanında 1 ses daha vardı biraz daha kuvvetli ve ritmik hemşire tamda hıckıracak zamanı buldu kızın diye gulmusdu.

Aside olurmu yaw kalp atışı değil o hixkirigi duyuyodur benimkide duyuyo

kalp atışı duyuluyor ben doktoruma sordum duyulurmu diye yok duyulmaz dedi ama eşim kulağını karnıma dayayınca benimkiyle bebeğin kalp atışını ayırt edebiliyor

X