• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebegim cok az cis yapiyor , Sizinkiler nasil ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cadaloz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
327
2
46
- Yurtdışı
Arkadaslar benim oglusum 6 aylik olacak . ama bu aralar cok az cis yapiyor . Neden olabilir acaba ? Sizlerin bebisleri nasil ? son 4 gundur dikkat ediyorum bezleri hic dolu olmuyor . Onceden bezleri dolu dolu olurdu . Canim cok sikiliyo bu duruma . Neden olabilir acaba

Canım havalar sıcak ya sıvı alımı eskisiyle aynıysa terle atıyordur. Eğer emziriyorsan sen de bol bol su iç. Su vermeye başladıysan suyu arttırabilirsin. Biz büyükler bile daha az tuvalete çıkmaya başladık terden dolayı. Yine de kafan rahat değilse bir doktora götür. hı bir de bıngıldağına bakabilirsin su ihtiyacı için. Bir kitapta okumuştum. Bebeğin kafasının ortasındaki bıngıldak içe çökmüşse suya ihtiyacı vardır yazıyordu. Ama yine de doktor daha iyi bilir. (benim de 2 yaş 3 aylık bir kızım var.)

bugun sabah 8 den aksam 8 kadar bez baglamadim . kontrol ettim 6 kez cis yapti . bide ek gidalara basladim corba falan veriyorum onunda bi etkisi varmidir acaba...

Sevgili genç dosttum; bu tip durumlarda bir başkasından yardım alınamaz... Sorunu (sizce sorun elbette olay sorun mu henüz belli değil) ancak doktor vasıtasıyla çözebilirsiniz.

Erkek çocuğu oldugundan herhangi bir iltihaplanma durumunda idrar yolları vs idrar az gelebilir... Bu nedenle önerim bir doktora göstermeniz. Saygılar.

Aylik kontrollerimiz zaten yapiliyor. dr aradim sordum . ve burada da paylasmak istedim .Yaz aylarinda butun bebislermi acaba az cis yapiyor diye .....
Burasi paylasim yeri .. Yoksa en ufak bir sorunda dr ariyorum ...

canım korkma benim kızımda daha az yapıyor yani bezi eskisi gibi dolu dolu olmuyor,ama çook terliyor vücudundan suyu bu şekilde atıyor,bende senin gibi endişelenince doktoruma sordum,korkulacak bişiy değil dedi.

canım benim arkadaşımın 6 aylık bebeği de az çiş yapıyordu. doktora götürdüler ve doktor sünnet olmalı demiş. bebek şu an sünnetli. bilmiyorum senin bebişinin durumuyla aynı mı? ama iyi bir doktora götür ve de araştır derim.

benim kızımda son zamanlarda az yapmaya başladı. bende kokrmaya başlamıştım ama arkadaşların söylediği doğru olabilir bizim evimiz çok sıcak ve kızım aşırı tertliyor. dolayısıyla bu şekilde sıvı kaybı yaşıyor.

Back